Mi történik ha valaki már a műtőben van de meggondolja magát és ki akar menni?
Figyelt kérdés
2016. aug. 3. 15:14
1/8 anonim válasza:
Minek odáig halogatni?
Mond le most!
Teljesen felesleges az egész násznépet puccba öltöztetni, mert ha a templomban mondasz nemet, akkor úgyis verekedés lesz a vége. Jóval korábban is elrendezhetitek bemcsialsóban...
2/8 anonim válasza:
Akkor rá beszélik a műtősök, de jobb túl esni rajta, ha nagyon fél akkor saját felelőségre kérhet altatást ha nagyobb a műtét, engem is műtöttek már meg amit nem akartam és sírtam is (9 éves voltam akkor) de végülis meg csinálták és hát le is kiabálták a műtőbe a fejem hogy ne sírjak már mert fáj a fejük de hát még sem esik jól a kis gyereknek ha a száját tele szúrják érzéstelenítővel
3/8 anonim válasza:
ebben az esetben, ha már aláírtad a beleegyező nyilatkozatott, akkor 2 markos legény lefog és rádnyomják a maszkot. 10 másodperc múlva már alszol és megcsinálják a műtétet.
4/8 A kérdező kommentje:
És ha kiskorú vagyok akkor is kimehetek? (15)
2016. aug. 3. 19:35
5/8 anonim válasza:
Én miután megkaptam a műtét előtt az előkészítő gyógyszert, nagyon pozitívan álltam az egész dologhoz (meg úgy minden máshoz is), semmi félelem nem volt bennem, inkább kíváncsi voltam, hogy mi fog történni, minden teljesen természetesnek tűnt, fel sem merült bennem olyan, hogy ne akarjam megműttetni magam. Szóval szerintem, aki ebből a szempontból problémás esetnek tűnik, az kettőt kap :D
6/8 A kérdező kommentje:
:D lehet
2016. aug. 3. 21:01
7/8 anonim válasza:
Mivel kiskorú vagy nem lehet bele szólásod, milyen műtéted lesz?
8/8 anonim válasza:
kiskorúként azt csinálnak veled amit szüleid akarnak,pl suttyomban kiherélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!