Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Ha valakivel jo a szex, akkor kialakulhat emiatt erzelem bennetek, vagy el tudjatok kuloniteni ezt?
Figyelt kérdés
2021. febr. 28. 23:17
1/8 Igen, én vagyok! :) válasza:
A szextől nem fog kialakulni érzelem, ahhoz személyiség is kell.
2/8 anonim válasza:
Persze, hogy kialakulhat. De kicsi több részlettel jobb prognózist tudnék adni
3/8 anonim válasza:
én el tudom különíteni, tapasztalatból mondom
4/8 anonim válasza:
Azért mert van egy fullos csaj aki istenin mélytorkozik és engedi az anált is még nem fogok beleszeretni ha közben agyatlan rbanc.
6/8 anonim válasza:
Nekem szexkapcsolatban voltak a legjobb szexuális élményeim, és bizony kicsit szerelmes lettem a csajba, mert olyan fajta csaj, aki után csak vágyakozni lehet. És nemcsak szexuális értelemben. Mi sem vagyunk gépek, hogy el tudjunk teljesen különíteni. 24f
7/8 anonim válasza:
Csak a jó szextől nem, a lány személyiségétől igen.
8/8 anonim válasza:
Én mindenkibe szerelmes vagyok..
ezért utólag volt szar az egyéjszakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!