Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők adnátok tanácsokat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők adnátok tanácsokat?

Figyelt kérdés
A barátnőmet a spontán szex izgatja, de én ebben nem vagyok jó, nekem kialakult egy rutinom ami mindkettőnknél orgazmussal jár, de ő elvileg már unja. Nekem nem megy ez a konyha pultra felrakom aztán hajrá, vagy a kanapén tévézés közben. Milyen tanácsaitok vannak ilyen spontán szexxel? Mikor a barátnőm felizgul, nekem esik és leszop, akkor pl mit csináljak? Szeretnék neki jót, de nekem ez nem jön spontán. Férfiak véleménye is jöhet de nem kérek “küld át hozzám” féle választ! Előre köszönöm! 27F

2021. febr. 28. 13:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt amit spontannal

Ennyire nem lehetsz eletkeptelen

N

2021. febr. 28. 13:08
 2/7 A kérdező kommentje:
De nem tudom mindig mit akar és a kérdéseimmel: jól esik?, jól csinálom?, mit szeretnél?, mi a következő?, hogyan tovább?, most betegyem?, stb; mindig elrontom a hangulatát és nincs kedve folytatni
2021. febr. 28. 13:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem is csodalom

Komolyan sajat nod reakciot nem ismered?

2021. febr. 28. 13:12
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Engem a baratom megcsokol, leteper az agyra, leoltoztet alulrol es mehet.
2021. febr. 28. 13:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Légy férfi.Dugd meg jól,a lakásban mindenhol,kocsiban is,menjetek el kirandulni az erdőbe,ott is kapd el.Kezdd el csókolgatni,ne engedélyt kérj.
2021. febr. 28. 13:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem is nagyon felidegesitene ha a párom ennyire életképtelen lenne, hogy még kezdeményezni sem tud.
2021. febr. 28. 13:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Legrosszabb esetben is pár hónapot után azért kéne annyira ismerned a párod reakcióit, hogy tudd, mi esik jól és mi nem. Azért nem valami extrát csináltok, ahol még bizonytalan a másik reakciója (ilyenkor rendben van a kérdezgetés, de akkor se ilyen mértékben), teszem azt szemfedőt vagy bilincset.

Ez az állandó kérdezgetés nagyon vágyromboló, próbálj leszokni róla. Bízz kicsit jobban a párodban, ha valami rossz vagy nem tetszik neki, úgyis elmondja. Véletlenül se érezd úgy, hogy szidlak, de amikor szűz voltam se fordultak meg ilyen kérdések a fejemben, mert hát majd alkalom szüli, hogy lesz éppen.

Próbálj kicsit ellazulni, kevésbé görcsölni, mert ez egyikőtöknek se jó. Ne feszülj be ennyire, inkább kicsit engedd el a fantáziádat. Elsősorban érezni kell, és csak aztán gondolni, pláne ha csak egy gyors, "sima" menet a cél.

Csakhogy egy saját példát írjak a közelmúltból: a barátommal egy dokumentumfilmet néztünk Oscar Wilde-ról, amiben elhangozz tőle az alábbi idézet "Women are made to be loved, not understood.", majd leállította és a fülembe súgta, hogy nem ért egyet, mert ő pontosan tudja, hogy mit szeretnék. Ekkor benyúlt a nadrágomba, majd lehúzta és összefoglalva a dolgokat lefeküdtünk a kanapén.

Ez csak egy példa, de a lehetőségek végtelenek. Ha ennyire bizonytalan vagy, akkor inkább ülj le egyszer a barátnőddel beszélgetni, amiben megbeszéltek mindent és a jövőben azokhoz tartod magad. Ez a folyamatos kérdezgetés viszont nagyon nem okés.

26/N

2021. febr. 28. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!