Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akar egy csaj nyilvános...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar egy csaj nyilvános wc-ben szexelni?

Figyelt kérdés
A lényeg annyi neten ismerkedtünk meg. Kiderült ugyanabban a városban lakunk. Találkoztunk, tetszettunk egymásnak. Plázában voltunk. Erre azt mondja menjünk a pláza wc be és ott... Szóval értitek. Én mondtam neki gyerünk haza hozzám saját szobám van. Erre azt mondta nem gondoltam ekkorra nyomi vagy és ott hagyott. Majdnem elájultam sokkot kaptam. Miért akarja wc-n csinálni? Én bemenni sem szeretek oda mert undorító. Nem hogy még ott dugni. A gyomrom felfordul ha rá gondolok hogy szaros wc felett dugunk. Be menni nem akarok ods csak ha nagyon muszáj. Én igényes embernek tartom magam. Még most is rosszul vagyok ha elképzelem hogy ott dugunk. Mi visz rá egy lányt erre? Miért akarja ott? Miért nem akarta normális körülmények közt?

2021. febr. 28. 09:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
21%

Mekkora egy pöcs vagy menj vissza az óviba homokozni

Egy nő ha szereti nyilvánosan csinálni akkor csinálja is élje ki a vágyait te meg korlátozni akarod ki vagy te még is?

2021. febr. 28. 11:49
 12/20 anonim ***** válasza:
18%
Mert ennyire tartják magukat.
2021. febr. 28. 12:18
 13/20 anonim ***** válasza:
84%

Nem ide kell írogatni miközben a plázában is lehetnèl! :D

Mit foglalkozòl vele hol akarja, adj hálát az istennek hogy akarja.

2021. febr. 28. 12:30
 14/20 anonim ***** válasza:
17%
Mindenesetre ezert borton is jarhat, ha valaki nyilvanos budiban szexel, ja, vagy csak az USA-ban... Szoval meg egy szempont, ami miatt ne sajnald.
2021. febr. 28. 12:40
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg izgatta volna, te meg nyomi voltál.. így jártál. :)
2021. febr. 28. 18:22
 16/20 anonim ***** válasza:
17%

Hihetetlen hogy mennyi igénytelen pasi van itt. Miért akarjátok egy pláza wcjében? Bele gondolni is rossz...

Ha a nyilvánosság izgatja akkor csináljátok probafülkében az ezerszer jobb és még fel se tűnik hogy ketten vagytok bent.

Az is lehet amúgy hogy rá jött mennyire igénytelenséget javasolt és inkább lelépett, bár ez csak a nagyon félénk csajoknal fordul elő.

2021. febr. 28. 20:08
 17/20 A kérdező kommentje:
Én nem bánom hogy kihagytam. Komolyan mondom hogy szerintem gusztustalan. Nem tudom mi lett volna ebben élmény
2021. febr. 28. 20:11
 18/20 anonim ***** válasza:
82%
Ja a csaj akarta ott, de mi pasik vagyunk az igénytelenek. Nem te vagy a legfényesebb izzó a csillárban az már biztos #16...
2021. febr. 28. 20:17
 19/20 anonim ***** válasza:
51%
Arra írtam, hogy a válaszolók fele szerint hülye amiért nem dugta meg.
2021. márc. 1. 00:40
 20/20 anonim ***** válasza:

Ó ó, a tisztelt kérdező roppant igényesnek tartja magát, de közben olyan ócska kis plázacicákat szed föl akik első szóra elmennek dugni.

Amikor már egy kis kockázat is van a sztoriba, akkor viszont már előtör belőle a kispolgár.

Persze, ha a csajszi elment volna a lakására, akkor szó nélkül belemegy....

Furi egy szemlélet!

2021. márc. 22. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!