Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás ha nem megy a szex?
Férjem 52 és lankadás nélkül végig bír egy alkalmat. Ami nem tíz perc.
Nem lehet, hogy mégiscsak a vággyal lesz gond, hogy mennyire kívánnak téged?
"aktus közben nem megy el és otthagyja az egész műveletet"
Ez tipikusan akkor van, ha nem élvezik, vagy unják. Bocs, de szerintem nem vagy elég kívánatos. Először egy kis önvizsgálatot kellene tartani.
Ha szeretnéd, segítek benne
#17 Én is azt gondolom hogy önvizsgálatot kellene tartaniuk amiatt hogy miért is akarnak szexelni velem ha nem kívánnak?
Ezt annyiból nem értem, hogy aktus közbe jön a megvilágosodás hogy bocsi de nem kívánlak ezért nem tudok elmenni? Ez előbb nem jut eszükbe?
#19 Tisztálkodással nem gondolnám hogy baj lenne mert mint írtam is ők nagyon kitesznek magukért kényeztetés terén. Kezdeményeznek orált, bújósak csókolózósak.
Nőgyógyászatilag teljesen egészséges vagyok, sportolok, az étrend soha nem érdekelt, szeretek jókat enni, mindig is vékony alkat voltam.
A #17 jól írja én is azt tapasztalom hogy nekik ez így ennyi elég. Megnyugodtam. Viszont hiányzik az hogy ő elélvezzen kielégüljön. Bocsánat nem tudom teljesen megfogalmazni de izgató ahogy egy férfi végez. Ez hiányzik az egészből.
Nézd, ha mindenkivel ez történik akkor a baj veled van....
Lehet észre sem veszed, de teszel, mondasz valamit úgy, hogy elszáll az ihlet.Ők meg nem árulják el mert úgy gondolják megbántanának.
Viszont így semmi nem változik... Lehet olyannal kéne szexelned aki elmondja ha észrevesz valamit, viszont ez csak akkor lesz, ha abszolut nem érdekelt a kapcsolatban. Privi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!