Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak annyira dúrván szőrös a segge, kívül is a farpofák és belül is, előrehúzódik a herékre is. Undorító. Van megoldás? képet linkelek
Alapból nagyon erős, fekete a szőrzete. De a seggénél annyira undorító. Főleg ha szex közben izzadunk, inkább mindig én vagyok alul, hogy ne az ő izzadt, szőrös feneke legyen a lepedőn, pléden.
Aztán panaszkodik hogy mindenhol az én világosbarna hajam van, közben azt nem veszi észre hogy minden csupa seggszőr.
Vagy gáz hogy ez taszít?
Nem ennyire vészes, de majdnem. CSAK NETES KÉP!
Nekem ennél rosszabb. Nekem konkrétan prémes, a segglyukamból közel 10 centis bozont jön ki...
Ha csajjal vagyok, akkor borotválom, nekem nem nő tőle jobban, ugyanis már 15 éves koromban is ilyen volt.
De a farpofám is majdnem olyan szőrös mint valamilyen állatnak.
Ettől függetlenül, voltam már olyan csajjal is akit nem zavart és nem borotváltam le.
Csak azért zavaró, ha meghagyom mert muszáj seggmosót használnom minden szarás után. Hát még ha fosok.
23/f
Nem lesz kellemetlenebb ha leborotválja vagy trimmeli, nem lesz kipattogva vagy borostás? Az is elég kiábrándító tud lenni számomra. De ezt már lehet egy mezei borotva nem vágja.
De nagyon undi mikor izzadt és összecsimbókosodik.
Bezzeg az arcán/mellkasán nincs szőr, ahol jól is mutat
Lehet, hogy először kipattogzik, de később meg fogja szokni a bőre.
Meg van erre mindenféle kenőcs, mármint a bőrirritációra, a szőrtelenítő krémek nem hatékonyak.
Nem lesz borostás, ha 2 naponta borotválja, valami jobb pengével. Ha rutinja lesz benne, akkor 10 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!