Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak annyira dúrván szőrös a segge, kívül is a farpofák és belül is, előrehúzódik a herékre is. Undorító. Van megoldás? képet linkelek
Figyelt kérdés
Alapból nagyon erős, fekete a szőrzete. De a seggénél annyira undorító. Főleg ha szex közben izzadunk, inkább mindig én vagyok alul, hogy ne az ő izzadt, szőrös feneke legyen a lepedőn, pléden.
Aztán panaszkodik hogy mindenhol az én világosbarna hajam van, közben azt nem veszi észre hogy minden csupa seggszőr.
Vagy gáz hogy ez taszít?
Nem ennyire vészes, de majdnem. CSAK NETES KÉP!
2021. jan. 26. 19:44
11/11 anonim válasza:
Te ritka idióta lehetsz, ha seggszőr kerül a szádba, miközben f...al kéne tele lennie... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!