Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám megszüntetni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megszüntetni a libidóm?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon magas a libidóm. Azért sajnos, mert nincs partnerem/párom akivel lenne lehetőségem szexelni. Így számomra az élet egy örökös szenvedés.

Hogyan tudnám megszüntetni a libidóm?

Mert akkor megszűnne ez a kínzó szenvedés is...

2021. febr. 27. 23:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Miért kellene megszüntetni? Az önkielégítés is megoldás.
2021. febr. 28. 01:01
 12/18 A kérdező kommentje:

Nem. Noha ideig-óráig részben segíthet. De sosem jelent igazi lelki kielégülést is, mint amit az élő szex nyújt.

2021. febr. 28. 02:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Dehogy magas a libidód.
2021. febr. 28. 08:35
 14/18 anonim ***** válasza:
Hogyhogy nem járhatsz edzeni utána? Ez komoly?
2021. febr. 28. 08:49
 15/18 A kérdező kommentje:

Dehogynem magas.

Olvasgass egy kicsit testépítős oldalakat.

Egyébként azért, mert alapvetően az izommennyiség növekedéséért a tesztoszteron hormon felelős, és aki kasztrálná magát annak a szervezete már nem nagyon termelne több izmot. Ezért herélik ki pl a malackákat is. Mert akkor sokkal könnyebben elhíznak. Ellenben pl a vadon lelőtt vaddisznó kanon alig van zsír és nagyrészt izom.

2021. febr. 28. 09:03
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem. A malacokat azért kasztráljuk, mert a kan disznóknak büdös a húsuk, illetve így egy karánban lehet tartani a kocával, és nincs olyan periódus, mikor le van vadulva, mert tüzel. De amúgy a kan disznók is meghíznak tisztességes vágósúlyra. Tudom, mert tartottunk disznókat. Abszúrdnak tünik hogy most erről beszélünk, de végülis van összefügges. A testépítéshez nem értek.

De egyébként is! Edzeni jársz, libidód az egekben. Szedj már össze egy nőt ember, imádni fog egy olyan nő, akinek nem volt eddig egy rendes potens pasija.

2021. febr. 28. 09:11
 17/18 A kérdező kommentje:

Bár így működne a valóságban, ahogyan írod...de a valóságban tapasztalataim szerint a legkevésbé sem érdekli a nőket, hogy sportos vagy-e vagy sem (különben nem lehetne látni annyi dagadt kövér férfit sem az utcán nővel).

Úgyhogy erre az elképzelésre csak ezzel a zeneszámmal reagálnék:

[link]

2021. febr. 28. 09:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Huszonéves lány vagyok, nekem meg épp az a bajom, hogy nincs libidóm. Sajnos igazságtalan az élet. Vagy is jó, annyi, hogy havi 1-2x megkívánom, de akkor is elég kívülről... a behatolást egyáltalán nem kívánom... vagy havonta esetleg, de akkor se sokáig... tudom, most lehet röhögni, hogy fapina, de nem is tudom, melyik a rosszabb... én jobban örülnék ha kívánósabb lennék, közelebb érezném magam lelkileg is a páromhoz... az meg hogy elromlott a vibrátorom, az sem érdekel már, mondjuk azt kaptam, azt is régen...
2021. febr. 28. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!