Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, hogy kellemetlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy kellemetlen helyzetekben ne álljon a farkam?

Figyelt kérdés
Elég könnyen feláll, ami persze sokszor áldás, na de sokszor átok is. Vannak szituációk, amikor nem kéne, és nem akarom, hogy tisztességtelennek tűnjek. Nudista strandra pl. emiatt nem sezretek menni, de attól is rettegek, hogy melegnek néznek, pedig csak beugrott egy csaj képe a gondolataim közé.
2021. febr. 27. 22:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb pali ugyan így van mint te. Ne foglalkozz vele.
2021. febr. 27. 22:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig úgy van, hogy félek majd rájövök hogy soha sem fog felállni, mert kényelmetlenűl érzem magam.

Pl.: Eddig 3x fogta a kezében orvos a farkamat. (2 bőrgyógyász, mert túl sok kádas fürdéstől kiszáradt és 1 urológus, akihez barátnőm megnyugtatása végett mentem, mert attol félt felfáztam vagy valami ilyesmi)

Rettenetesen féltem, hogy csak ne akkor álljon fel, amikor a kezükben fogják az orvosok és szerintem ezekben a pillanatokban volt eddig a legkissebb.

Pedig az egyik bőrgyógyász egy elég jó MILF volt, aki ráadásul úgy vizsgálta meg, mintha bármelyik pillanatban bekapná mégis pici tökmag volt...

2021. febr. 27. 23:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Várj pár évet amíg kinősz a tinikorból amikor minderre feláll és probléma megoldva.

Ettől függetlenül nudin tényleg nem túl célszerű álló brokival menni, mert elég hamar kivágnak.

2021. febr. 28. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!