Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy kellemetlen helyzetekben ne álljon a farkam?
Nekem mindig úgy van, hogy félek majd rájövök hogy soha sem fog felállni, mert kényelmetlenűl érzem magam.
Pl.: Eddig 3x fogta a kezében orvos a farkamat. (2 bőrgyógyász, mert túl sok kádas fürdéstől kiszáradt és 1 urológus, akihez barátnőm megnyugtatása végett mentem, mert attol félt felfáztam vagy valami ilyesmi)
Rettenetesen féltem, hogy csak ne akkor álljon fel, amikor a kezükben fogják az orvosok és szerintem ezekben a pillanatokban volt eddig a legkissebb.
Pedig az egyik bőrgyógyász egy elég jó MILF volt, aki ráadásul úgy vizsgálta meg, mintha bármelyik pillanatban bekapná mégis pici tökmag volt...
Várj pár évet amíg kinősz a tinikorból amikor minderre feláll és probléma megoldva.
Ettől függetlenül nudin tényleg nem túl célszerű álló brokival menni, mert elég hamar kivágnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!