Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, veletek is volt olyan hogy kiábrándító volt meztelenül a nőci?
Figyelt kérdés
Mikor ruhába azt hiszed szexi lesz, ő is elhiszi magáról hogy az aztán bumm, k*rvára nem az? Csálé mellek barna bimbóval, műteti heg az oldalán, foltok, anya jegyek, csíkok a combon, egy kis háj a hason, piros foltok a karján, nyanyás saláta pina. Közbe meg még mindig azt hiszi szupermodell, és dugnifogunk...2021. febr. 27. 17:20
31/37 anonim válasza:
65-70 jobban illene hozzá, de ez csak az én személyes véleményem.
32/37 anonim válasza:
Szerintem is jobban nézne ki egy NŐ ehhez a magassághoz 65 kg-mal, attól meg ez nem nagy túlsúly. Férfiként meg inkább kevés
33/37 anonim válasza:
28. arra írtam amit a 20. hozzászólásodba írtál, hogy " csak ne legyen sovány a pasi." 30. Nőnél az már nekem kicsit sok. Igaz kinek mi az ideálja. Én a vékonyabb lányokat preferálom. Nekem az a nőies! A volt barátnő testalkata, 165/45. Nekem az a tökéletes. Vagy kb. ebben az arányban.
34/37 anonim válasza:
20-as vagyok(28-as nem én voltam)
Szerintem az még pont normális
35/37 anonim válasza:
#20 igen, közel sem volt tökéletes, de nem érdekelt. De mindig is jobban érdekeltek a belső értékek. És remélem hogy ezzel nem vagyok egyedül. #18 voltam
36/37 anonim válasza:
Engem a barna mellbimbó, szeplők, anyajegyek és a többi amit írsz még kifejezetten izgatni is tudnak. Inkább a szétretusált filteres képek a kiábrándító dolog. (34/F)
37/37 anonim válasza:
Ez a kis fika az életében nem látott puncit még.
De valószínüleg egy salátás punci látványától is 10másodperc alatt a gatyájába élvezne 🤓🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!