Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, veletek is volt olyan hogy kiábrándító volt meztelenül a nőci?

A műtéti heg, anyajegy, barna mellbimbó és saláta punci az veleszületett és járulékos dolog.
Az igényesség nem itt kezdődik.
Azért komplexusos a kérdező, mert levág egy tantrumot gyakorin, hogy hú de nem tudta megdugni a csajt és mit képzel magáról, hogy szexinek is hiszi magát ilyen testtel. :D Ja, tök egészséges mentálisan a kérdező, de látom te se vagy jobb.
Ha nekem nem jön be valaki, akkor nem foglalkoznék vele tovább.

14
Ez a lenyeg. Csak akkor tudod meg, hogy bejon-e a meztelen teste, ha megmutatja. Ha nem tetszik, akkor miert kellene vele maradnom?

Nem kell vele maradnod, én se maradnék, ha nekem nem tetszik egy pasi, de nem is kezdenék el hisztizni és ócsárolni, csak egyszerűen nem foglalkoznék vele tovább. Olyat meg főleg nem vonok kétségbe, hogy más lányoknak bejön és ezért önbizalma van, csak azért mert számomra nem vonzó valami benne.

Tehát szerelmes voltál bele úgy, hogy a testet kiabranditonak találtad? Ez fura
Amúgy én lány vagyok, de velem is előfordult már, pedig nincs sok igényem a fiú testét illetően, csak annyi, hogy ne legyen sovány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!