Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor jó egy nő az ágyban és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jó egy nő az ágyban és mit tegyek hogy jobb legyek?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy pasival. Nem vagyok olyan fiatal.Ő már elég sok csajjal volt. Én nem vagyok annyira tapasztalt. Orgazmusom sem volt még senkivel. Nem vagyok megelégedve a testemmel így zavarban vagyok ha felül kell lennem és ugy érzem nem is jó amit csinálok.

Félek hogy béna leszek az ágyban.

Mikor jó egy nő az ágyban szerintetek? Mit kellene csinálnom hogy ne gondolja azt hogy kár volt időt pazarolnia rám?

2021. febr. 27. 08:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne legyél ennyire félős!Nyugodtan csak is saját magad adjad és ne görcsölj semmiért sem!Lazulj el,és hagyd magad sodorni az árral!Mindenkinek más és más az igénye,tapasztalata,nem kell megfelelni senkinek!Majd az alakulni fog ha többször együtt lesztek,kialakul majd az ami mindkettőtöknek jó!Az önbizalmad kicsit növeld meg,nem vagy te béna nyugi!Minden jó lesz!
2021. febr. 27. 08:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Lazulj el, és legyeél aktív, ne csak feküdj. Idővel összecsiszolódtok. Mennyi idősek vagytok, hogy ennyire parázol?
2021. febr. 27. 08:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne félj és ne így állj hozzá. Ez társasjáték, ha mindkét fél odafigyel a másikra, tökéletes. Senki sincs megelégedve a testével, hidd el. Engedd el magad.
2021. febr. 27. 08:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem már az is elég, ha nem úgy fekszik ott, mint egy darab fa, várva a csodát. Egyébként tényleg az aktivitás, az ellazulás és az odafigyelés a lényeg.
2021. febr. 27. 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:
szeress szopni,és légy bevállalós.ez elég.45/f
2021. febr. 27. 10:52
 6/7 A kérdező kommentje:
5.ez mind megvan. Szeretek szopni és azt mondják jol is csinálom. A bevállalossággal sincs gond
2021. febr. 27. 11:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor jó ha gyönxörűnek és kívànatosnak érzi magát. De ehhez olyan férfi kell aki ezt el tudja érni nàla.
2021. febr. 27. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!