Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy prostiból lehet példás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy prostiból lehet példás feleség ?

Figyelt kérdés

#Dumbier
2021. febr. 26. 23:43
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
33%

Már bocs, de hogy lehet belekényszerülni a k-rvaságba? Ez nagyon érdekelne. Naponta keresnek takarítókat. Annak is lehet menni, ha valakinek nagyon kell a pénz. De nyilván könnyebb terpeszteni, mint dolgozni... Ha másnem ott is van egy főnök akit le lehet sz-pni egy melóért. Akkor legalább csak egyszer k-rvult el az illető.

És most komolyan, de hogy lehetne már jó feleség? Mégis mikor? Amikor mondjuk "hazaviszi a munkát"? Amikor elkésik otthonról mert "túlórázott"? Amikor "el kell szaladnia, mert az egyik ügyfélnek most van rá szüksége"? Vagy akkor amikor este már nincs kedve veled d-gni, mert hát egész nap dolgozott elfáradt... Munka után is munkát végezzen? Hogy is ne... Vagy éppen amikor kiderül hogy terhes és imádtkozol, hogy a tiéd legyen?

És persze, változik az ember.... De erősen kétlem, hogy egy k-rva meg tudna változni.. Maximum a "belekényszerült ebbe a munkába" kategória az, akiből esetleg elfogadható feleség lesz. De az aki élvezi na abból nem. Mint a fizetetlen bulirbancok... Na azokból sem lesz jó feleség. Nagyon hamar rá fognak unni hogy csak egy f-rok jár bennük.

2021. febr. 27. 16:44
 32/42 anonim ***** válasza:
27%

Van egy csomó riport meg tanulmány erről. Nincs türelmem idemásolni. Használd már a googlet.

Addigra abbahagyhatja mondjuk. Van aki kurválkodik h fizesse a tandíjat és aztán biológus doktorizzon és kutatóként dolgozzon. Az angoloknál volt. Még asszem könyv és filmsorozat is lett belőle.

Nem a te kételkedésed függvénye a világ működése.

Te nőként (jól tipeltem ?) eleve hogyan tudnád egyáltalán megállapítani h mi az h "jó feleség". Az egy férfi mérce. Per definíció.

Qrva nem egyenlő könnyűvérű bulir1banccal. Azok ingyen adják magukat élvezetből. Nem pénzért "lenyelik".

2021. febr. 27. 17:00
 33/42 anonim ***** válasza:
53%

#31 "Már bocs, de hogy lehet belekényszerülni a k-rvaságba? Ez nagyon érdekelne."

Valaki anyagilag kényszerül bele. Romániaia hegyek közt nincs még takarítói állás se és az nem elég egy családnak.

Árvaházakból vagy szegény családoktól megveszik vagy elrabolják vagy becsapják őket és külföldre viszik (igen ez emberrablás) ahol kiszolgáltatottak ...

Jogászoktól rendőrökön át pszichológusokig foglalkoznak a problémával.

2021. febr. 27. 17:08
 34/42 anonim ***** válasza:
25%

Oké, értem, én nőként nem tudhatom, milyen a jó feleség. Mert szerinted egy nő nem arra hajt, hogy jó feleség legyen? Megsúgom neked, de.

És ha én nőként nem tudom, milyen egy jó feleség, akkor te másik nőként szintén nem tudhatod, ugye jól gondolom? Vagy pasi vagy? Szingli? Akkor te se tudod, milyen a jó feleség. Házas vagy? Krva a feleséged? Nem? Na látod! Miért nem veszel el feleségül egy krvát?

Milyen egy jó feleség? Nyilván, mindenkinek más. Van akit zavar, ha iszik, cigizik a nő, van aki követeli, mert a pasi is azt teszi... Zsák a foltját, szokták mondani.... De szerintem az alapok mindenhol azok: hűséges, kedves, jó anya, és azért néha-néha a szex sem árt, ha van. (A süssön-főzzön, takarítson klisét hagyjuk, lehet a pasi a mesterszakács, és nyugodtan ő is a kezébe veheti a porszívót, nem eszi meg őt sem...)

Ezzel ellentétben, A k-rva

- Nem hűséges! Lehet, hogy érzelemmentesen k-fél fűvel-fával, de ettől még meg fordul benne más f-sz is, tehát NE hűséges. Jó, de tegyük fel, addigra abbahagyta. Oké. Lehet hűséges ezek után, de elég kicsi rá az esély. Ugyanúgy mint a buliribik, megunják majd, hogy ugyanaz a farok mozog bennük és keresik majd a változatosságot.

- Kedves? Nem hinném. Amíg dolgozik, mindenhez jó képet kell vágnia, aztán alig várja, hogy kitörjön belőle az őszinteség, ami otthon fog lecsattani.

- Jó anya? Na ez az egy talán, amit nem lehet előre megjósolni. Szexuális felvilágosításból biztos jeles, de a többit inkább hagyjuk.

- Kéne néha szex: Mint feljebb is írtam, ha egésznap csak d-gják őt, arra már biztos nem fog vágyni, hogy otthon is azt tegyék vele.

2021. febr. 27. 18:31
 35/42 anonim ***** válasza:
40%
Sztereotípiákból kiindulva érzelmekkel "gondolkozol". A szubjektivitás, objektivitás, mérce, nézőpont nem világos számodra. Ádám és Évánál kéne magyarázkodjak neked, hogy egyáltalán vitatkozni tudjunk. Nincs türelmem. Inkább rád hagyom.
2021. febr. 27. 18:51
 36/42 anonim ***** válasza:
24%
#35 te meg az agyatlan pszichológusoknak hiszel. Azt vallod, hogy csak mert valamit leírt valaki aki nem minősül orvosnak, azonnal az az igazság? Mindegy. Kellenek az ilyen birkák is akik vakon követnek valakit. Nem kell mindenkinek gondolkodnia. Valakit irányítani is kell. És úgy látszik ez te vagy. ;)
2021. febr. 27. 22:11
 37/42 A kérdező kommentje:

Nos , én azt látom , hogy ezen a témán óriási a vita , ami talán engem is el bizonytalanít kissé .

Talán valóban ki kell próbálni a kapcsolatot egy prostival , vagy egy volt prostival és majd élesben kiderül .

Persze a legtöbbünkben komoly kételyek merülnek fel az ilyen nőkkel szemben , de valamiért én azt gondolom még is , hogy ők is megérdemelnek egy esélyt , hogy bizonyítsák rátermettségüket egy komoly kapcsolatra , vagy család anyaságra , tisztelet a kivétel alól .

Mi férfiak kevesen vagyunk szerintem , akik el tudnának fogadni egy ilyen múltú nőt , még akkor is ha az tegyük fel , jó útra tért !

Lehet , hogy furán hangzik , de valamiért én hiszek abban , hogy létezhet olyan , hogy prosti volt valaki és később hű lesz ahhoz a férfihez , aki nőként s társ ként tekint rá , aki tiszteli , elfogadja és őszintén szereti és támogatja őt !

2021. febr. 27. 22:48
 38/42 anonim ***** válasza:
0%
Ja. Pont annyira lesznek a krvák és rbancok jó feleségek mint a nőcsábász beképzelt undormány pasik. 🤷
2021. febr. 27. 22:51
 39/42 A kérdező kommentje:
Én azt mondom , általánosságban ez talán igaz is . De én a kevés kivételre gondoltam .
2021. febr. 27. 22:53
 40/42 anonim ***** válasza:
70%
Lehet.
2021. febr. 28. 00:21
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!