Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy prostiból lehet példás feleség ?
Vajon melyik magabiztos válaszoló írt ide konkrét tapasztalatból?
Egy (ex)prosti férjének a válasza az egyetlen mérvadó!
Nem az hogy nők hordái unszimpátia alapon ide írogatják hogy nem, á, dehogy.
Sőt a prostik nagy hányada csak azért vállalja be hogy a gyerekének ne kelljen nélkülözni, ami szerintem már dícséretes.
Az az undorító mikor a nők egymást kasztokba diszkriminálják. Pedig a prosti és nem prosti közt lehet csak annyi a külömbség hogy kevesebb/több szerencséje van a pasi/férj kifogásával.
Szerintem általánosságban az a jellemző, amit a 16-os mondott.
Persze, lehet kivétel, mert elképzelhető, hogy tényleg azért megy valaki prostinak, mert nagyon rá van szorulva, de közben azon van, hogy ki tudjon törni. Ezekből lehet jó feleség, de úgy saccolom, ez a prostik 5-10%-a
A többségükből viszont szerintem soha nem lesz jó feleség, mert más a mentalitásuk, mások lelkileg. Úgy vélem, sokan nincsenek is annyira rászorulva arra a munkára, csak nem akarnak tanulni, dolgozni. Ha meg prostinak megy, lehet pár szex után megkeresi az almás telefononra valót, amire más hónapokat spórol. Könnyebb neki az élet, hozzá van ehhez szokva, neki ez munka. Egy egészséges lelkületű nőnek viszont ez borzasztó.
6-os voltam.
8-as!
Azért nem vágyhat gyerekre, mert nincs joga hozzá. Aki gyereket akar, annak egy olyan előélete kell tudni felmutatnia. 10 kuncsaft után mindig kielégítetlen marad, ez munka te szerencsétlen. Nem lesz leghálásabb feleség. Normális nő nem dugatja magát 10 kuncsafttal naponta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!