Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért szeretitek a telt (kövér) női testet? Hány éves korig tud vonzó lenni számotokra? Kort is kérek.
Figyelt kérdés
2021. febr. 26. 21:22
21/41 anonim válasza:
Engem speciel mindig is jobban vonzottak a telt nők, akiken van mit fogni. 47F
22/41 A kérdező kommentje:
21-es
Kifejtenéd bővebben?
Szereted a teltebb nők formáit is?
2021. febr. 27. 11:02
23/41 anonim válasza:
14-es hallgattál volna bölcsebb maradtál volna kisfiú
24/41 anonim válasza:
Igen, szeretem a telt nők formáját is. Valahogy soha nem vonzottak a csontos lányok. Nekem jobban esik hozzábújni ahhoz, aki nem nyomja az oldalamat 🙃🙂
25/41 A kérdező kommentje:
24-es
Köszi!:)
2021. febr. 27. 12:12
26/41 anonim válasza:
Hogy az "öreg" szót használom-e vagy valami mást az már technikai részlet. A lényeg hogy 20 körül vonzóak nagyon a nők aztán 30 felett már közel sem annyira.
Függetlenül a férfi szemlélő korától.
Igen nekünk úgymond másképp.
Ezt biztos nehéz nőként megérteni vagy tudomásul venni, de így van. Ha nekem nem hiszel akkor nézd meg ezeket a kutatási eredményeket.
27/41 A kérdező kommentje:
18-as
Ez elég bunkóra sikeredett!:(
2021. febr. 27. 12:25
28/41 A kérdező kommentje:
20-as
Tiszteletben tartom a véleményedet.
Köszi!
2021. febr. 27. 12:28
29/41 anonim válasza:
30/41 A kérdező kommentje:
29-es
Köszönöm!
2021. febr. 27. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!