Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok az első szopás előre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manly kérdése:

Lányok az első szopás előre megbeszélt módon történt vagy spontán?

Figyelt kérdés
Hol történt az első ?

2021. febr. 26. 15:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%

Mi előbb lefeküdtünk, az fájdalmas volt, aztán rendszeressé vált a szex, de szopás csak hónapokkal később volt. Mert idegenkedtem tőle, anyám az orális szex szó hallatán is elsápadt, hogy az milyen undorító lehet. Szóval engem így neveltek. Nem is vagyok benne valami jó.

Számba nem mehet. Ez van, szerintem a neveltetésem hatása.

24/L

2021. febr. 28. 09:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Spontán, a kocsiban
2021. márc. 3. 08:46
 13/17 anonim ***** válasza:
64%
A kapcsolatunk elején a barátom volt rámenősebb, hogy kényeztessen engem, így amikor már én is úgy éreztem, tudom gátlások nélkül csinálni, szerettem volna viszonozni. Nem volt amúgy olyan durva, ahogy képzeltem, bár nyilván picit ügyetlenebb voltam még.
2021. jún. 12. 07:46
 14/17 anonim ***** válasza:
64%
Mi már 2. Hónap után elkezdtük felfedezni egymást, és utána vagy 5 hónapig csak petting, orál volt. Aztán lefeküdtünk. Teljes nyugalomban, mert már ismertük egymás testét. Azóta is gyakrabbban van kézi/száji kielégítés, mint szex, de nem problémázunk rajta.
2021. jún. 12. 07:47
 15/17 Rostás Judit ***** válasza:
100%
Ha tetszik a pasi akkor le szoktam szopni első alkalommal is. Mondjuk nekem ez a kedvenc dolog a szexben
2022. márc. 9. 18:31
 16/17 Rostás Judit ***** válasza:

Jaj látom félreértettem a kérdést.

Nekem az első spontán módon volt

2022. márc. 11. 09:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Éljen a spontán cumi és a spontán cumizó csajok ... 🥰 imadom amikor cumiznak legjobb dolog 😛
2022. aug. 29. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!