Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülnek az egyéjszakás kalandok.....???
Figyelt kérdés
Srácok. Tételezzük fel, van egy barátnőtök már négy éve, és ezidáig egy erényes, kicsit sem ledér lánynak gondoltátok, mert ezt a képet festette magáról. Aztán négy év után kiderül, hogy sok egyéjszakás és alkalmi sex jellemezte korábban sok szopással, ti mit éreznétek, és hogyan lenne a tovább?2021. febr. 26. 09:49
11/25 A kérdező kommentje:
Az együtt élve töltött négy év alatt biztosan nem csinálta csak szingliként. Az is biztos, hogy szeret. Ha az elején tudom ezt róla, az más mert így fogadom el. Csak most egy bizonyítási kényszerem lett a sexben, és közben lekonyulok mert ez jut az eszembe mindenről.
2021. febr. 26. 10:45
12/25 anonim válasza:
Lenne egy kis mosolyszünet, törés a bizalomban. Nem azért mert sok partnere volt (nekem is volt némi "előéletem" speciel nem a múlt érdekel, hanem a jelen és a jövő). Hanem azért mert ezt miért 4 év után mondja meg??? Addig nem bízott bennem vagy mi???
13/25 anonim válasza:
Na igen, elvileg ismerni illik a másikat, de a múlt az múlt. Ha most veled van, és ennek már 4 éve, ha jól megvagytok, a szex is klappol, akkor mit számít az, ki volt a lába között előtted? Szereted és viszont szeret, ez a lényeg. Ha az ágyban neked is beveszi, mit sír a szád? Na meg a sok kapcsolati szakértő, "szakíts" beszólásai... nevetséges!
14/25 anonim válasza:
Kutyàbol nem.lesz szalonna. Csak idő kèrdése meddig bírja egy fasszal. Hiányozni fog a vàltozatossàg, a kötetlen kaza szex.
15/25 A kérdező kommentje:
12es és 13as. Mindkettőtöknek igaza van. Most ez sokkolt engem, és remélem hogy elmúlik a sexuális frusztrációm. Ettől kialakult egy merevedési problémám, már másfél hónapja. Küzdök ellene de egyenlőre kevés sikerrel. köszi a válaszokat
2021. febr. 26. 11:39
16/25 anonim válasza:
13-as vagyok. Nem tudtam a fennálló vagy nem álló problémádról, így viszont lehetnek bajok. Orvosold mielőbb, mert ha el kezd a régi szép időkön nosztalgiázni...
17/25 anonim válasza:
Én nem igazán értem, miért olyan nagy probléma ez. Nekem is volt olyan lánnyal dolgom, akiről nagyjából elképzelni se tudtam volna, hogy ő egy pasit csak úgy leszopjon. Pedig de, mint később kiderült, történt vele is ilyen korábban. Meglepődtem, oké, de ettől még nem változott meg a véleményem róla.
18/25 anonim válasza:
Azt sem tudtad hogy régen krva volt. Honnan tudod hogy most nem az? Na ugye. Dobjad ki a lotyót, a többiek még pontozzák csak le. Azt szoktátok tenni az igazsággal..
19/25 anonim válasza:
A Shop-stop-ból a linkelt jelenet pont erről szól hogy a pasi megtudja hogy a lánynak milyen előélete volt és dilemmázik hogy hogyan is viszonyuljon a barátnőjéhez. De közbe meg sokkal viccesebb formában... De látom kevés értő fülre és szemre talált a jelenet.
20/25 anonim válasza:
13-as!
Nem a normálisan gondolkodók a nevetségesek, hanem az olyan ratyik, mint amilyen te vagy, akik szerint nem gáz egy kur.vával együtt élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!