Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szoktak a férfiak más nőkre maszturbálni barátnő mellett is?
En is ezt teszem, kicsit szegyenlem is magam miatta.
De ha a parom elott voltak kalandjaim , nehez teljesen elkotelezni magam.
Remelem ez meg belefer titokban mig nem megy el testisegbe
"De ha a parom elott voltak kalandjaim , nehez teljesen elkotelezni magam."
Akkor is, ha nem voltak, ne aggódj. :)
#15 "Nem bmeg nem vagyok százas"
na, ez egy sportszerű válasz volt.
ami a többit illeti: sem a kérdezőtől, sem a válaszadóktól részéről nem érkezett semmi féltékenykedő írás, úgyhogy kérlek ne itt tombold ki magad.
#16 A vége úgyis az lesz,és majd szépen kibújik a szög a zsákból, hogy a kérdező rohadtul féltékeny. Ez ihlette meg a kérdést. De mivel "lelőttem a poént", így tagadni fog ezerrel.
Dehogy tombolok!:D Az nem így néz ki, ha én tombolok. Csak számomra teljesen egyértelmű, hogy mi folyik itt a háttérben, amiért ilyen kérdés kikerült. De majd jól osszatok ki, pontozzatok le. (Úgyis minden kategben azokat szokták lepontozni, akik leírják az igazat.)
"Csak számomra teljesen egyértelmű, hogy mi folyik itt a háttérben, amiért ilyen kérdés kikerült. De majd jól osszatok ki, pontozzatok le. (Úgyis minden kategben azokat szokták lepontozni, akik leírják az igazat.)"
meg azokat, akik teljesen el vannak szállva a saját prófétatudatuktól, vélt éleslátásuktól, miközben nem látnak tovább az orruknál (nézd meg, egy férfiak számára is egy érdekes kérdés, pl. #11 is írta, hogy időnként szégyelli magát miatta, és én is így voltam vele férfiként, erkölcsi dilemma volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!