Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szoktak a férfiak más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szoktak a férfiak más nőkre maszturbálni barátnő mellett is?

Figyelt kérdés

2021. febr. 26. 09:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
53%

En is ezt teszem, kicsit szegyenlem is magam miatta.

De ha a parom elott voltak kalandjaim , nehez teljesen elkotelezni magam.

Remelem ez meg belefer titokban mig nem megy el testisegbe

2021. febr. 26. 10:26
 12/28 anonim ***** válasza:
58%

"De ha a parom elott voltak kalandjaim , nehez teljesen elkotelezni magam."

Akkor is, ha nem voltak, ne aggódj. :)

2021. febr. 26. 10:27
 13/28 anonim ***** válasza:
61%
#13 te százas vagy? ez egy ártalmatlan kérdés volt, semmilyen erkölcsi papolást nem írt a kérdező (és akkor sem a tömény leqrvázás a kulturált válasz). amúgy én pár éve férfiként is feltettem magamnak a kérdést, hogy miért esik jól más nőkre maszturbálni, miközben van párom.
2021. febr. 26. 10:37
 14/28 anonim ***** válasza:
45%
#14 Nem bmeg nem vagyok százas, megnyugodtál? Ettől még igazam van. Rohadtul örülök, hogy nem születtem férfinek, mert ennyi hülye nőt bmeg egy rakáson. Előadják a fasza bevállalós csajt, aztán a legutolsó nőnemű légyre ami elsuhan a fülük mellett, arra is féltékenyek. Nyitottság nincs, elismerni bárki mást magukon kívül, még akkor is ha bitang jó nő a másik...á neeem, dehogy. Most komolyan ettőlmegy el valakinek az önbizalma, hogy nem ő az egyetlen jól kinéző nő a világon? Szánalmas.
2021. febr. 26. 10:41
 15/28 anonim ***** válasza:
66%

#15 "Nem bmeg nem vagyok százas"

na, ez egy sportszerű válasz volt.

ami a többit illeti: sem a kérdezőtől, sem a válaszadóktól részéről nem érkezett semmi féltékenykedő írás, úgyhogy kérlek ne itt tombold ki magad.

2021. febr. 26. 10:48
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
mert dugni őket megcsalás lenne
2021. febr. 26. 10:52
 17/28 anonim ***** válasza:
68%

#16 A vége úgyis az lesz,és majd szépen kibújik a szög a zsákból, hogy a kérdező rohadtul féltékeny. Ez ihlette meg a kérdést. De mivel "lelőttem a poént", így tagadni fog ezerrel.

Dehogy tombolok!:D Az nem így néz ki, ha én tombolok. Csak számomra teljesen egyértelmű, hogy mi folyik itt a háttérben, amiért ilyen kérdés kikerült. De majd jól osszatok ki, pontozzatok le. (Úgyis minden kategben azokat szokták lepontozni, akik leírják az igazat.)

2021. febr. 26. 10:53
 18/28 anonim ***** válasza:
45%
#17 Pontosan. Ha dugná őket, az lenne megcsalás. Azért lehessen már ránézni másokra is, esetleg masztizni ha nincs ott a párod. Ennyi. Nyugi van részemről is. :)
2021. febr. 26. 10:54
 19/28 anonim ***** válasza:
71%

"Csak számomra teljesen egyértelmű, hogy mi folyik itt a háttérben, amiért ilyen kérdés kikerült. De majd jól osszatok ki, pontozzatok le. (Úgyis minden kategben azokat szokták lepontozni, akik leírják az igazat.)"

meg azokat, akik teljesen el vannak szállva a saját prófétatudatuktól, vélt éleslátásuktól, miközben nem látnak tovább az orruknál (nézd meg, egy férfiak számára is egy érdekes kérdés, pl. #11 is írta, hogy időnként szégyelli magát miatta, és én is így voltam vele férfiként, erkölcsi dilemma volt.)

2021. febr. 26. 11:07
 20/28 anonim ***** válasza:
Rendben. Elnézést a durva stílusért. :)
2021. febr. 26. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!