Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan pasik, akik nem szeretik ha a barátnőjük maszturbál?
Figyelt kérdés
2020. nov. 19. 21:00
1/6 anonim válasza:
En szeretem ha masztizik, foleg amikor nezem
2/6 Á.Zoli válasza:
Csinálja csak, ha kívánja! Semmi problémám vele...😊
3/6 anonim válasza:
Nem, hogy nem zavarna, de még nézném is, is ki verném rá.
Meg persze minden más...
F
4/6 anonim válasza:
Vannak. Nekem akikkel eddig voltam nem tudom hogy csinálták-e de nem akkor amikor ott voltam.
5/6 anonim válasza:
Az nagyon izgató. Erre minden nőnek szüksége van néha, akármilyen jó is a nemi élete.
Semmi kivetni való nincs benne.
Én is szeretem nézni amikor egy nő kielégíti magát.
Szerintem ez hozzá tartozik az egészséges kívánalmakhoz.
Az én barátnőm is végig nézi, ha én húzogatom magamnak.
Ez egy más jellegű izgalom, mint amikor egymással foglalkozunk.
6/6 anonim válasza:
Vegyes...
Próbáljuk kölcsönösen nem csinálni, mert így jobban vágyunk a másikra, sokkal közelebbinek érezzük a másikat, ha főleg vele megyünk csak el.
Ugyanakkor izgatónak találom, ha masztizik, mert tudom, hogy közben is rám gondol... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!