Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nagyon zavarna ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nagyon zavarna ha a barátnőtök mellén lenne egy kör alakú lila sebhely?

Figyelt kérdés
Szóval egy erőszakos pasival voltam együtt, nagyon féltem tőle, egyszer kikötözött, azóta utálom, és mindenféle dolgot “játszott” velem. A végén pedig elnyomta a frissen meggyújtott cigit a mellemen 2x ugyan azon a ponton (újra gyújtotta). Valamiért ez izgatta, de heg maradt utána, és bármikor meglátom a saját mellem elfog a rettegés, és a szégyenérzet. Félek más férfiak mit gondolnának róla.

2021. febr. 25. 22:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
70%

Gondolom ezt megelőzte egy hosszabb udvarlási, együtt járási szakasz higy jól kiismerjètek egymàs szelélyiségèt. Csak ezutàn kerúlt sor szexre.

Ja .... hogy alkalmi egyéjszakás volt ..... ki hitte volna.

2021. febr. 25. 23:25
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem volt egyéjszakás, 5 hónapig együtt voltunk, akkor mertem csak elhagyni...
2021. febr. 25. 23:28
 13/25 anonim ***** válasza:
82%

Nem èrtem mèrt voltàl egy ilyen agresszìv barommal 5 hónapig. Hacsak nem azért mert gerjedsz a bdsm re.

Vagy kamu a kérdés.

2021. febr. 25. 23:32
 14/25 A kérdező kommentje:
Féltem, még nemet sem mertem mondani, nem hogy szakítani. Mikor szakítottam a bátyámat hívtam oda hogy ne bántson. De a családomnak sem mertem sokáig elmondani.
2021. febr. 25. 23:33
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Neked elsősorban egy pszichológus kellene.

Maskor óvatos lègy és kerúld el az agresszív macsó szívtipró pasikat.

2021. febr. 25. 23:39
 16/25 anonim ***** válasza:
Dia? Semmi baj ezzel, nem zavarna.
2021. febr. 25. 23:41
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavarná az új párod nyugi. Ha megértő embert "fogsz ki" a pöts után akkor megpróbálná inkább feledtetni, oldani azokat a gátlásokat amiket a korábbi traumáid okoztak.

Egyébként meg tanulságos: idiótának SOHA nem hagyni hogy kikötözzön!!! Ha bármi "vészcsengős" a fickóban akkor inkább ott kell hagyni nem pedig belemenni a BDSM-be. Az bizony nem a hülyék és nem a kontroll nélküli agresszív idióták "sportja".

2021. febr. 26. 00:38
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Pszichológushoz mindenképp menj el, mert már ahhoz is kell valamilyen rossz mentális berögződés, állapot, hogy egy ilyenbe ennyi ideig bent maradj meg minden. Illetve tudom, hogy szeretnéd lerázni magadról a dolgot, de ajánlanám, hogy jelentsd fel, mert másokkal is ezt fogja csinálni. Plusz azért, hogy maradandó sérülést okozott neked azzal azért meg lehetne fingatni. De mondjuk megértem, hogy nem vágynál a macerára az üggyel (remélem azért valami bosszú volt, mert vérre szomjazom az ilyen sztoriktól XD).

Egyébként nem hiszem, hogy fog bárkit is zavarni, az már egy másik kérdés, hogy mind megfogja kérdezni honnan van a seb. Az meg dilemmás, hogy az igazat mondj-e el az elején már vagy sem.

2021. febr. 26. 01:25
 19/25 anonim ***** válasza:

Nem zavarna.

A nő lelkivilága ami ezt eredményezte az jobban gondolkodóba ejtene szerintem

2021. febr. 26. 06:36
 20/25 anonim ***** válasza:

Nyugi az en mellemet mutottek es itana kapott egy "plasztikat" nem szep sot a hegek csunyak

Megsem volt ezzel gondja egy pasinak sem.

2021. febr. 26. 06:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!