Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nagyon zavarna ha a barátnőtök mellén lenne egy kör alakú lila sebhely?
Gondolom ezt megelőzte egy hosszabb udvarlási, együtt járási szakasz higy jól kiismerjètek egymàs szelélyiségèt. Csak ezutàn kerúlt sor szexre.
Ja .... hogy alkalmi egyéjszakás volt ..... ki hitte volna.
Nem èrtem mèrt voltàl egy ilyen agresszìv barommal 5 hónapig. Hacsak nem azért mert gerjedsz a bdsm re.
Vagy kamu a kérdés.
Neked elsősorban egy pszichológus kellene.
Maskor óvatos lègy és kerúld el az agresszív macsó szívtipró pasikat.
Nem zavarná az új párod nyugi. Ha megértő embert "fogsz ki" a pöts után akkor megpróbálná inkább feledtetni, oldani azokat a gátlásokat amiket a korábbi traumáid okoztak.
Egyébként meg tanulságos: idiótának SOHA nem hagyni hogy kikötözzön!!! Ha bármi "vészcsengős" a fickóban akkor inkább ott kell hagyni nem pedig belemenni a BDSM-be. Az bizony nem a hülyék és nem a kontroll nélküli agresszív idióták "sportja".
Pszichológushoz mindenképp menj el, mert már ahhoz is kell valamilyen rossz mentális berögződés, állapot, hogy egy ilyenbe ennyi ideig bent maradj meg minden. Illetve tudom, hogy szeretnéd lerázni magadról a dolgot, de ajánlanám, hogy jelentsd fel, mert másokkal is ezt fogja csinálni. Plusz azért, hogy maradandó sérülést okozott neked azzal azért meg lehetne fingatni. De mondjuk megértem, hogy nem vágynál a macerára az üggyel (remélem azért valami bosszú volt, mert vérre szomjazom az ilyen sztoriktól XD).
Egyébként nem hiszem, hogy fog bárkit is zavarni, az már egy másik kérdés, hogy mind megfogja kérdezni honnan van a seb. Az meg dilemmás, hogy az igazat mondj-e el az elején már vagy sem.
Nem zavarna.
A nő lelkivilága ami ezt eredményezte az jobban gondolkodóba ejtene szerintem
Nyugi az en mellemet mutottek es itana kapott egy "plasztikat" nem szep sot a hegek csunyak
Megsem volt ezzel gondja egy pasinak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!