Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hogy birnak ki annyi menetet 1 nap alatt?
ma 17:08
" 24 ora alatt 5 csajjal voltam"
Csak szeretted volna,szüz fiúcska..
15-20 pasi nem fordul meg a prostiknál. Az útszéli nem tudja így megszervezni, a neteshez pedig sokat 1 órára mennek. Nem dolgoznak 15-20 órát.
Van olyan nő, akihez nem lehet hozzáérni 10 percig, miután elélvezett. De van olyan, aki szinte azonnal követeli a következő orgazmust. A prosti ritkán élveznek el, de egy nap alatt 10x könnyedén tud, aki ilyen alkat.
Volt olyan barátnőm, aki elélvezett az előjáték végén, majd behatolás -> megint elélvezett. Után ismét orál -> orgazmus, behatolás -> orgazmus...
Tehát 6-7 alkalommal élvezett kb. 1-1.5 óra alatt.
Miért ugatod le azt aki 24 óra alatt 5 csajt gerincre vágott? Én is kívántam már meg csajt egy este alatt 3x meg reggel is az 4 egy fél nap alatt...
Jó hülye vagy ha prostikra költesz... nem csak egy lakás árát bukod el, de azt is hogy valaha is normális életet élj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!