Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más barátnőjének is csökkent a libidója koronavírus alatt?
Azt mondja a bezártság, a kimozdulás lehetőségének csökkenése miatt nem kívánja annyira a szexet mert ez a két dolog nála összefügg. Másnál is van ilyen, mit lehet ezzel kezdeni?
Bennem már felmerült az is, hogy velem van a hiba csak nem akarja elmondani.
Sok embernél lelkiállapot-függő a szexuális vágy. Nálunk mindkettőnknek betesz a járványhelyzet. A fokozott stressz, a fásultság, a bezártság és nem utolsó sorban: az összezártság. Egy egészséges párkapcsolathoz hozzátartozik, hogy nem vagytok 0/24 együtt a hét minden napján, hanem van külön életetek, jártok ide-oda, csináljátok a dolgotokat, stb. Na erre most eléggé beszűkültek a lehetőségek. Főleg, ha egy kis egérlyukba vagytok beszorulva.
Nekem a tél szintén be szokott tenni, a maga hideg, döglött hangulatával. Ellenben amikor úgy rendesen beüt a tavasz, szinte dübörög bennem az energia és a hormonok.
30F
#11 vagyok, még egy kis kiegészítés:
ennek ellenére a szex egy jelentős örömforrás az életemben, szóval akármi miatt csökken a libidó, nem beletörődni szoktam, hanem általában a megoldási lehetőségeket keresem. szóval ha amúgy jó együtt, akkor nektek is ezzel kéne kezdeni, nem szakítással.
Kérdező,
inkább üljetek le beszélgetni. Lehet, hogy lelkileg nagyon megviseli ez az időszak őt.
Én pl. pánikrohamokat kapok, amikor online órákon veszek részt. Nem tudok mit tenni, a covid óta pszichológushoz is járok ismét, mert folyton rosszul vagyok.
Sok embert megvisel ez az időszak, van akiket így, van akiket úgy.
Találjatok ki valamit, ami kikapcsolja picit, vagy meghozza a kedvét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!