Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Haverom egyre többször alakítj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haverom egyre többször alakítja úgy, hogy kettesben maradjak a barátnőjével, miért? Hasonló sztori van?

Figyelt kérdés

Pl. hazalép a házibuliból és azt mondja, hogy vigyázzak a barátnőjére és hogy aludjon nálam, ha úgy alakul (mert közelebb lakom a helyszínhez).

Meg kellene dugnom a nőt?

24 éves vagyok, a haverom 27, a nője 25.

2021. febr. 24. 19:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
21%

B variánsként megkérdezheted hogy ezt miért csinálja.

De ha ennyiszer küldi el a korsót a kútra, akkor ne csodálkozzon ha a csaját megbasszák. :D

2021. febr. 24. 21:05
 12/24 A kérdező kommentje:
11-es, ez az, ha nem én lennék én, már rég megtörtént volna a baleset, főleg így ínség idején
2021. febr. 24. 21:09
 13/24 anonim ***** válasza:
21%
Figyi, legközelebb ha szóbakerül, akkor kérdezz bele úgy félkomolyan, hogy nem fél-e attól hogy így ínség idején spermával töltve fogja visszakapni a csajt. Aztán a reakciója alapján döntesz.
2021. febr. 24. 21:12
 14/24 A kérdező kommentje:
Meg a csaj. Nyilván. Neki is döntenie kell.
2021. febr. 24. 21:45
 15/24 anonim ***** válasza:
66%

14: mondom, hogy te vagy a töketlen looser a történetben.

Hidd el, ha a csaj komolyan számolna veled, akkor már a 2. alkalommal kihasználja a lehetőséget. Viszont te csak a zavaró pióca vagy, akit rá testál a pasija, vagy aki miatt nem tud azzal a pasassal összefutni, akire valóban vágyik.

Ennyi, ne láss többet a helyzetbe

ui: akkor se, ha most meg lett sértve az egód, és holnap bekamuzod, hogy megvolt a csaj 3x is

2021. febr. 25. 07:39
 16/24 anonim ***** válasza:
62%
mennyire jo haverod? mi lenne ha megkerdezned tol, hogy bakker most mi a szitu, erre izgulsz?
2021. febr. 25. 09:44
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
#10 mi ebben a veszélyes? Nem kell vele aludnod. Ott a föld is. Lepaterolod oda a csajt többé nem kell nálad aludjon.
2021. febr. 25. 11:58
 18/24 A kérdező kommentje:
"a 2. alkalommal kihasználja a lehetőséget" - miért használná ki? Nem akarja megcsalni a barátját egyből minden csaj. Másodjára sem.
2021. febr. 25. 23:38
 19/24 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, azt mondta neki aztán mindegy, nem izgul erre, de az se bánná, ha lenyúlnám a barátnőjét, akár végleg.
2021. márc. 1. 12:15
 20/24 anonim ***** válasza:
Menekülj öreg, sztem a srác szabadulni akar a nőtől, de annak biztos meg is van az oka...
2021. márc. 6. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!