Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Velemenyetek szerint lelombozó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velemenyetek szerint lelombozó ha egy csaj sokat fingik?

Figyelt kérdés
Nálam full kiöli a nőiességet. Mostani csajom tök jól néz ki, formás popsija van, és mégis ereget össze-vissza, már-már zavaró szinten. Szóljak neki?

2021. febr. 23. 18:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Én pl lány vagyok, és igen, én is szoktam, de igyekszem moderálni, ha arra kerül a sor. Ha kijön, akkor kint van, azzal nem lehet mit csinálni, a férfiak is szoktak, sőt, a legtöbben még röhögik is, hogy jaj mekkora jaj jaj... Moderálni lehet magad valamennyire, de ha együtt élsz valakivel, akkor már kissé idegtépő, ha mindig vissza kell szorítanod, mert kedves párodnak az nem nőies.

A férfiak is szoktak jó undorítóak lenne, az egyik exem a fejemre ült, s lefingott b''meg... Úgy kicsesztem a házamból, meg a kapcsolatomból, hogy még röpült. Na ez az undorító szint, de ha csak elenged egyet-kettőt, az szerintem teljesen rendben van, ő is ember attól még, hogy mellei vannak.

2021. febr. 25. 13:21
 22/26 anonim ***** válasza:
22%
fujj
2021. febr. 25. 16:47
 23/26 anonim ***** válasza:
69%

21

nem csoda hogy kib sztad.

Kérdezőnek: Felböfizni nem tudja, tehát valamilyen szelepen távozni kell a gázoknak.

2021. febr. 25. 23:00
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nincs avval, hogy egy lány fingik, ez teljesen természetes. Énis szoktam férfiként ez ilyen dolog.
2021. febr. 26. 19:17
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Az a legjobb amikor a wc-be durrogtat egy számomra ideális lány és nem undorodik annyira ő maga sem a szagtól!! 🥰🥰 Szoktam ilyenekről fantáziálni hogy bizonyos nők a wc-be durrogtatnak és nem undorodnak annyira a szagtól! 🙂
2021. márc. 5. 18:54
 26/26 $$$$$ ***** válasza:
100%

Számomra egyáltalan nem zavaró. Jelenleg szingli vagyok. De sose zavart amikor volt barátnőm pukizott előttem.

20/F

2021. máj. 31. 01:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!