Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velemenyetek szerint lelombozó ha egy csaj sokat fingik?
Én pl lány vagyok, és igen, én is szoktam, de igyekszem moderálni, ha arra kerül a sor. Ha kijön, akkor kint van, azzal nem lehet mit csinálni, a férfiak is szoktak, sőt, a legtöbben még röhögik is, hogy jaj mekkora jaj jaj... Moderálni lehet magad valamennyire, de ha együtt élsz valakivel, akkor már kissé idegtépő, ha mindig vissza kell szorítanod, mert kedves párodnak az nem nőies.
A férfiak is szoktak jó undorítóak lenne, az egyik exem a fejemre ült, s lefingott b''meg... Úgy kicsesztem a házamból, meg a kapcsolatomból, hogy még röpült. Na ez az undorító szint, de ha csak elenged egyet-kettőt, az szerintem teljesen rendben van, ő is ember attól még, hogy mellei vannak.
21
nem csoda hogy kib sztad.
Kérdezőnek: Felböfizni nem tudja, tehát valamilyen szelepen távozni kell a gázoknak.
Számomra egyáltalan nem zavaró. Jelenleg szingli vagyok. De sose zavart amikor volt barátnőm pukizott előttem.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!