Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Velemenyetek szerint lelombozó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velemenyetek szerint lelombozó ha egy csaj sokat fingik?

Figyelt kérdés
Nálam full kiöli a nőiességet. Mostani csajom tök jól néz ki, formás popsija van, és mégis ereget össze-vissza, már-már zavaró szinten. Szóljak neki?

2021. febr. 23. 18:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
44%
Miért lenne lelombozó? A popsi így adja a tudtomra, hogy akar valamit... :)
2021. febr. 23. 19:53
 12/26 anonim ***** válasza:
18%

Ha nem az orrom alá fingik nem erdekel.

De vannak nök akik bàrhol elengedik ahol rájuk jön. Az ilyen kuka.

2021. febr. 23. 20:13
 13/26 A kérdező kommentje:
Na az én csajom is pont ilyen. Ahol rájön ott durrogtat. És valami személyi edző által előírt étrenden van szóval extrán büdöseket fingik...
2021. febr. 23. 20:18
 14/26 anonim ***** válasza:
7%
Azért 10 percenként elereszteni annyira nem normális, és tényleg kiábrándító egy szép lánytól. Mert lássuk be, vissza lehet tartani, mi férfiak is képesek vagyunk rá, a lányok mégjobban.
2021. febr. 23. 20:26
 15/26 anonim ***** válasza:
92%
Mert jobb lenne ha állandóan szenvedne mert fel van puffadva? Tudod te milyen szar tud lenni? Gondolkodj már ember. Ő is csak ember, attól nem lesz kevesbé nőies mert "biológiailag működik". Ha téged ez zavar és lelomboz tegyél neki egy szívességet és hagyd el.
2021. febr. 23. 20:27
 16/26 anonim ***** válasza:
55%

Valszeg van valami difi az emesztesevel ha sokat ...

El kellene mennie dietetikushoz vagy a gasztroenterologiara

2021. febr. 23. 20:34
 17/26 anonim ***** válasza:
21%

15

Nem, egyáltalán nem normális.

2021. febr. 23. 20:37
 18/26 anonim ***** válasza:
29%

Néha az az érzésem van hogy valami seggszagú igénytelen putrisori teljességgel szocializálatlan barlanglakók írnak ide szinte kizárólag.. akik ott böfögnek, finganak, és xarnak ahol éppen rájukjön.

Még én is visszafogom magam a másik előtt, pedig pasi vagyok b+.. ha nagyon nem bírom akkor fogom magam és kimegyek a helységből..

2021. febr. 23. 21:40
 19/26 anonim ***** válasza:
94%

14es

Ezt a hulyeseget mibol szamoltad ki, matematikus vagy?

2021. febr. 23. 21:45
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Maga a fingás nem. Elvileg egyébként sokat jelent egy kapcsolatban ha erre képesek vagytok egymás előtt. :)) Sőt, erősíti is a kapcsolatot. Nekem tetszik, ha egy nő ennyire magabiztos mellettem. :D

Viszont ha 5 percenként csinálja, akkor ott valami gond lesz.

2021. febr. 24. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!