Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem magamban ha mással is összejár de nem járunk?
Nekem sejtésem, hogy van valakije(vannak női)rajtam kívül.
Úgy nagyon nem is akarok belemenni kapcsolatba, jo nekem ez hogy öaszejárunk.
De olyankor amikor valoszinűleg engem azért hanyagol, mert mással van, olyan kellemetlen érzéssel tölt el.
És nem is az egomat bántja, hanem nem is tudom.
Nem tudom ezt hova tegyem magamban.
És nem is az egomat bántja, hanem nem is tudom.
de azt bántja
De en nem birtoklok.
Túl összetett ez nekem. Magas.
De en nem birtoklok.
de azt akarsz
23# ha én birtokolnám őt, azzal ő is birtokolna engem. Azaz meg lennék kötve. Megkötözném saját magam magyarán hozzá.
Nem akarom szeretni birtokolni.
7#es tsai ezt nem értik. Ez más szemlélet.
Mert én nem akarom. Mert nálam ez "muszáj/elvárt/protokoll/etikett/vizsga." Belőlem másképp ez nem jön. Talán pont ezek miatt.
Nálam csak ezért nem ilyen egyszerű.
De az a baj ezzel, hogy kapcsolatot nem akarok, tehát utána is hasonlót kellene akkor keresni, ugyanott lennék.
Szoval hozzám monogám alkalmi kapcsolat passzol.
Beszélgettünk, elmondta, mik mennek körülötte mikor úgy érzem hanyagol, ismételi folyamat, hogy de senki nincs; nagyon jó neki a szex velem és ő az alapján dönt, mert szexcentrikus, és szerinte amúgy is több van köztünk mint szex. Mert szerinte a csak szex az nem ilyen, mert ő alapbol szex utàn menekül, de mellettem ezt nem érzi.
Most ha duma, ha nem, nem tudok ebből kiszállni,(most leszàmítva az akaratgyengeséget, hogy amugy akarni is nehéz lenne kiszállni), mert nincs is hova lépni tovább, logikailag nézve.
Az ex után egyedül voltam. Igy lett ő. És pont passzolna így az életembe. Ha minden úgy lett/van, ahogy én akartam(mielőtt megismertem) és jelenleg akarom. Es erre van 50%. Hogy azt kaptam ami kell(ett.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!