Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kezeljem magamban ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem magamban ha mással is összejár de nem járunk?

Figyelt kérdés

Nekem sejtésem, hogy van valakije(vannak női)rajtam kívül.

Úgy nagyon nem is akarok belemenni kapcsolatba, jo nekem ez hogy öaszejárunk.

De olyankor amikor valoszinűleg engem azért hanyagol, mert mással van, olyan kellemetlen érzéssel tölt el.

És nem is az egomat bántja, hanem nem is tudom.

Nem tudom ezt hova tegyem magamban.

2021. febr. 23. 08:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Ha neked teljesen jó így akkor miért is zavar?

Tipikusan az a csaj lehetsz akinek soha semmi sem jó.

De tartsd észben, lehet ha csak egymásnak lennétek akkor egy hónap után megdöglene a buli.

Ha meg izgat is akkor meg pláne nem értelek.

2021. febr. 23. 09:51
 12/31 anonim ***** válasza:
Miért nem vagy alkalmas kapcsolatra?
2021. febr. 23. 09:53
 13/31 A kérdező kommentje:

A kapcsolattal járó elemek taszítanak. Megfeleltségi kényszert váltanak ki szerintem pl az anyós előtt. Vagy hogy jól főzök e. Stb.

Én nem akarok már kényszerekben élni. Vagy szabályok között. "Törvenyeken kívül" érzem magam otthon :D

Talán ez lehet az oka. Nekem kényszer egy kapcsolat.

Én lazán szeretek élni határozottan.

A srác meg teljesen biztosítja ezt nekem hogy mindent csak addig es ugy csináljak amig tetszik teljesen oldodjak elengedhetem magam. Bármiben benne van ha nekem bármi tetszene vele.

Bármit kitalálhatok, ő partner ebben. Nem ráncigál olyanokba ami nekem nem fekszik.

2021. febr. 23. 10:02
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg többet érzel iránta mint gondoltad, ami nagyon rossz érzés lehet. El tudom képzelni, nekem is volt egy olyan csajom, akivel nyílt kapcsolatban éltünk, de én beleszerettem, és nagyon haragudtam rá, amikor arról beszélt, hogy másokkal kavar. Próbáltam elmondani neki az érzéseit, de csak kinevetett, végül kiraktam a szűrét, mivel semmi kedvem se volt ehhez a kapcsolathoz.
2021. febr. 23. 10:09
 15/31 anonim ***** válasza:
Járj össze te is másokkal.
2021. febr. 23. 10:15
 16/31 A kérdező kommentje:

Ő nem vallja be. Tagadja, vagy épp letagadja.

Nem mesél mássokrol.

Ő nem nevet ki engem mert nincs mit.

A saját érzéseimmel nem vagyok tisztában.

Kérdezte egyszer hogy szerelmes vagyok e, mondtam nem. Olyankor nem ilyen vagyok.

Kérdezte mert olyankor milyen?

Mondtam hogy olyankor nincs nálam racionalitás.

Erre azt felelte az nem is baj hogy van, racionalitásnak kell is lennie akkor is ha szerelmes valaki.

Ebből meg kb ott is tartok, hogy ha van "racionális szerelem", akkor valszeg én a szerelem fogalmával sem lehetek tisztában eleve:D

2021. febr. 23. 10:18
 17/31 A kérdező kommentje:

15#nincs igényem valahogy. Mindenkit hozzá mérek. Igy addig nem menne. Akiben picit is meglátom hogy iq eq vagy bármiben is pancserebb, nem vonz.

És eddig csak ilyeneket látok..

2021. febr. 23. 10:20
 18/31 anonim ***** válasza:

Nem minden kapcsolat indul úgy hogy elvárás hogy főzzél, meg hogy szép ruhában pukedlizz az anyós előtt.

Legyél önmagad, ha tudsz finom kaját csinálni az grátisz.

Nagyobb "elvárás" hogy dögös legyen számomra tűsarkúban, és elég mocskos legyen a nő, hogy még 10 év múlva is izgalmas legyen. :)

2021. febr. 23. 10:25
 19/31 anonim ***** válasza:
Fordított felállásban jártam így. Nem egyszerű túltenni magam rajta, szerintem még most sem sikerült teljesen. Ha a rossz tulajdonságaira gondolok, hogy legalább így azokat megúszom, akkor az valamennyire csillapítja ezt a fura érzést.
2021. febr. 23. 10:27
 20/31 A kérdező kommentje:

18# :)

Ha ez csak igy menne :)

2021. febr. 23. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!