Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik , hogy valakinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik , hogy valakinek nincs G-pontja?

Figyelt kérdés

Én nem tudom , hogy ki hogy van vele, de számomra úgy tûnik, hogy nekem nincs, vagy nagyon elrejtôzött.

Éppen ezért nagyon sokszor kedvem sincs szexelni a másikkal.

Az akinek nem volt, majd végre elérte a hüvelyi orgazmust, mit tett meg azért, hogy elérje? Vagy egyszerüen jött magától?

2021. febr. 21. 18:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sokáig egyáltalán nem orgazmusom, aztán elengedtem magam és nem érdekelt, még így is sokadik alkalomra sikerült nagyon hosszú szex után elérni. Azóta rendszeresnek mondható. Kb annyi hüvelyi van, mint csiklói. De hüvelyi nehezebben megy és magamnak én sem találom.
2021. febr. 21. 18:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

2 ev rendszeres szexualis elet utan nyalastol lett az elso orgazmusom es onnantol vagy 20 ev volt mire az elso huvelyi osszejott aktus kozben.

Elotte voltam egy tanfolyamon ami kimondottan a G pont ebresztesere volt jo. Ez elott ujjal mar sikerul vagy vibrivel magamnak. De utana mar a paromnak is sikerul ujjal elelveztetnie. Majd egyszer csak osszejott a spontan huvelyi. Igaz az mar a masik parommal.

2021. febr. 21. 18:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ja lemaradt

Deborah Sundale. G pont konyve

Mint ajanlott olvasmany

2021. febr. 21. 18:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Gyakorolj!!! Ujjal meg minden létező dologgal, utána farokkal is fog menni!
2021. febr. 21. 22:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is a Deborah Sundale. G pont könyvét vettem meg.

Úgy csinálom, ahogy ott le van írva. Persze nem mindennap van hozzá kedvem, de heti háromszor biztos "tapogatózom" :) Egyelőre várom az eredményt. A könyv olvasása után mikor jött az első siker? Illetve milyen rendszerességgel vizsgáltad magad otthon, melyik technikával?

35/Nő

2021. febr. 22. 08:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező,

Megnyugtatlak, mindenkinek van G-pontja!Ez 100%! ;-)

Türelem, technika, légzés, és bizalom a párod felé!

Sok sikert!

2021. febr. 22. 08:34
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 a legnagyobb probléma általában nem a bizalom a párja felé, hanem önmaga felé...
2021. febr. 22. 10:55
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem tudom ki hogy van vele, de egyedül sosem kerülök olyan izgalmi állapotba mint kéne ahhoz, hogy mûködni tudjon az önmagam testének megismerési folyamata.

Hiába tapogatózom odabent, nem érzek semmit. Próbálok minél jobban ellazulni és lefele koncentrálni. De eddig semmi.

A könyvnek mindenképp utánna nézek!

Köszönöm a válaszokat! :)

2021. febr. 22. 13:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyébkén ez érdekes, mert magamtól én sem kerülök olyan állapotba, ami igazán felizgatna.

Engem mindig a partnerem izgat föl és ezen a vonalon próbálok elindulni. Én is tapogatózom magamon, de egyelőre semmi.

2021. febr. 23. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!