Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan aki hajlandó farkat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki hajlandó farkat szopni a barátnője kedvéért, de attól még heteroszexuális?

Figyelt kérdés
Mivel csak az izgatja hogy a domina barátnő akarja. Ez mennyire gáz? De egyáltalán nem izgatja a farok. De kényszerből szopik.

2021. febr. 21. 15:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minimum biszexuális 🤷‍♂️ hetero nem fog senki és semmi kedvéért farkat szopni.
2021. febr. 21. 15:10
 2/9 A kérdező kommentje:
De mert izgatja hogy egy nő kényszeríti.
2021. febr. 21. 15:11
 3/9 anonim válasza:
100%
1.nem...
2021. febr. 21. 15:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy nő sem fog ilyesmire kényszeríteni, ugyanakkor egy heterót nem is lehet, mert nem teszi meg. Ha igen, akkor nem heteró. Valahogy ezt nem akarjátok megérteni. Heteró nem csinál semmit azonos neművel!!!
2021. febr. 21. 15:16
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
Eddig egy nővel sem találkoztam aki ilyet akart volna. A legtöbb nő undorodik a biszex pasiktól.
2021. febr. 21. 15:22
 6/9 anonim ***** válasza:
55%
Én szeretném szopni a faszt ha nő,vagy nők néznék és fotóznának.....
2021. febr. 21. 15:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elképzelhető, hogy valaki teljesen hetero, még egy minimális bi hajlam sincs benne, és kb undorodik tőle, hogy más farkát a szájába vegye, de a sima alázás már nem elég és olyan hardcore alázásra vágyik, hogy az adrenalin löket hatására mégis megteszi, és még fel is izgul tőle.

Ezt kb ahhoz hasonlítanám hogy valaki nagyon durván szubmisszív, és már kb mindent kipróbált, a határait feszegetik, és olyan dolgokat kell megtennie/elviselnie amit kicsit sem élvez, esetleg nem mazochista de mégis eltűri a fájdalmat, vagy olyan dolgokat kell megennie amitől undorodik, stbstb

2021. febr. 21. 16:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Én megtenném.
2021. febr. 21. 16:25
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem hetero.
2021. febr. 21. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!