Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt a crossdresserekről hogy melegek? Nem mind azok, sok heteroszexuális van köztük akiknek barátnőjük, feleségük is van!
Figyelt kérdés
2019. szept. 19. 17:15
2/7 anonim válasza:
Nem meleg csak kíváncsi igaz?
Szegény feleségek... némelyik nem is sejti milyen selejttel vagy együtt.
3/7 anonim válasza:
Mert sokan összekeverik a nemi identitás és az irányultság fogalmát. Ezekben a vitákban a "feleségük van" nem mérvadó (sok rejtőzködő melegnek is van).
Mit számít neked, hogy mások mit gondolnak, elfogadni akarod saját magad, vagy a környezetednek megfelelni?
4/7 anonim válasza:
Mert heteroszexuális férfi nem vagyok a másik nem ruháiba öltözni és úgy tipegni és viselkedni mint egy Nő
5/7 anonim válasza:
Én is hetero vagyok és crossdresser, a homoszexualitáshoz ennek semmi köze. Szeretem magamon érezni és látni a női ruhákat, stb. Ezt persze a legtöbb nő nem érti meg, de a barátnőm pl. igen úgyh van jó példa is.
6/7 anonim válasza:
Természetesen egy f/\szi női ruhában feszít, az hetero... hát hogyne.
7/7 anonymousreview60 válasza:
Régen nagyon sokan nem tudták megkülönböztetni a nyavajatörőst az ördögtől való megszállottól tudatlanság miatt, ma a crossdressert a nem-heteroszexuálistól. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!