Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretitek az análszexet?
Figyelt kérdés
Ha igen miért? Ha nem, miért nem?2021. febr. 21. 09:21
14/29 anonim válasza:
Anál: alap!!! Amelyik nő nem szereti vagy bírja, nem nő!
F, 35
15/29 A kérdező kommentje:
Azt nem értem férfiként minek írsz ide mikor lányoknak szólt kérdés? Főleg ilyen marhaságot...
2021. febr. 21. 10:37
16/29 anonim válasza:
Mert nagyon felháborít a nyávogás, fintorgás, szenvelgés.
Mi a baromság? Anál, mélytorok: alap!!!!!!
Egy nő kívánja és gyakorolja, a többi meg mehet feminista nagygyűlésre!!!!
14-es
17/29 A kérdező kommentje:
Minden nő el tudja dönteni magától is hogy mit akar a szexben és mit nem. Téged meg senki nem kérdezett.
2021. febr. 21. 10:48
18/29 anonim válasza:
16 ha ennyire rá vagy állva az ánuszra, akkor dugj férfiakat.
19/29 anonim válasza:
#16 az ugye megvan hogy a nők érző, emberi lények és nekik is van ami jó, meg van ami fáj?
Nem ledig 2 lábon járó pīnák, ahogy te rájuk tekintesz!
Ilyen hozzáállással remélem örökre szűz maradsz!
20/29 anonim válasza:
Nem szeretem, de szoktam hagyni, mert eddig minden párom kérte és nagyon élvezte.
Azért nem szeretem, mert feszít, ott még nagyobbnak érződik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!