Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretitek az análszexet?
Figyelt kérdés
Ha igen miért? Ha nem, miért nem?2021. febr. 21. 09:21
2/29 anonim válasza:
én engedem a barátomnak ha kéri, de az túlzás lenne hogy szeretem
3/29 anonim válasza:
Egyet értek másodikkal, nem szeretem, de szoktam engedni a páromnak. Egyszerűen kellemetlen érzés úgy is, hogy közben masztizom.
4/29 anonim válasza:
Egyszer próbáltuk barátommal, hosszú előjáték és tágítás után óvatosan betolta a fenekembe, hát én azt hittem szétszakadok! Sejtettem, hogy lesz még gond az 5cm vastagsággal...
Nem szerettem meg, nem is csináljuk.
N
5/29 A kérdező kommentje:
Nekem is kb félévente hagyja a barátnőm ha szülinapom van vagy valamilyen ünnep :D
Valahogy sose futottam össze olyan csajjal aki kifejezetten élvezte volna pedig engem nagyon izgat :)
2021. febr. 21. 09:36
6/29 anonim válasza:
Én szeretem. Egyszerűen jó érzés, tetszik ahogy feszít. Na meg butaság de ilyenkor még alárendeltebbnek érzem magam, hogy a popsimat dugja a párom, ami nem erre való ugyeár de ő ott is magáévá tesz, használhatja a testem bármelyik porcikáját. Nos emiatt is izgató. (Mellesleg sub vagyok)
7/29 anonim válasza:
Nem szeretem.Nem is szoktuk csinálni.A párom se szeretné.
8/29 anonim válasza:
És 26- éves, h nem tévedek, utolsó. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!