Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-20 körüli lányok! Itt a tavasz, be vagytok indulva rendesen?
Figyelt kérdés
Ma bringáztam a városban és ellepték a korotok beli lányok. Mintha zsongtak volna, hárman intettek és mosolyogva köszöntek nekem 2x is. Mi folyik itt? 😃2021. febr. 19. 20:56
11/15 anonim válasza:
Nincs köze az évszKokhoz snnak mennyire vagyok kívánós vagy flörtölős kedvemben. De az igaz hogy jobb a hangulatom most mikor ilen tavaszias az idő. Mint a nugdíjasok kiülök a parkba vagy a kertbe egy padra és csukott szemmel a nap felé fordítom az arcom. Feltölt. Nem a pasikat stírölöm az utcán:D
24L
12/15 anonim válasza:
Szerintem te vagy beindulva...
13/15 anonim válasza:
"hárman intettek és mosolyogva köszöntek nekem 2x is"
Most akkor 2 vagy 3 lány volt? Vagy ugyanaz a 3 lány köszönt 2x?
Mindenesetre azért mert intettek már neked már azt akarják hogy berakd nekik? Hinnye ez aztán a logika!!!
Ja és biztos kedvesség volt nem csak kiröhögtek?
Na meg össze is keverhettek mással.
Ki kell ábrándítsalak kva sok válasz létezik erre és ebből csak a legesleglegleglegleglegutolsó hogy rád van kiéhezve valaki 🤷
14/15 anonim válasza:
Hát a rbancoknak biztos megfelelsz. Ilyen undorító stílussal egy értelmes csajnak sem kellenél ;)
15/15 anonim válasza:
Ő még ráadásul sportos IS! :)))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!