Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom arra akar kényszerít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom arra akar kényszeríteni,hogy lenyeljem neki.Én ezt nem szeretném.Mit tegyek,hogy mondjam meg neki,hogy ne legyen sértődés?

Figyelt kérdés
2021. febr. 19. 16:23
1 2 3
 11/22 Csicuki ***** válasza:
37%
Az hogy szereted egy dolog de valószínű hogy ez fordítva nem igaz ha csak úgy ilyennel dobalózik mert valamit te nem akarsz ő pedig igen
2021. febr. 19. 17:19
 12/22 anonim ***** válasza:

Hát legalább neked szólt, hogy mire készül. Így van lehetőséged dönteni, hogy egyáltalán lefekszel e vele többet.

Nekem egy szót sem szólt, csak megtette.

2021. febr. 19. 17:27
 13/22 anonim ***** válasza:
65%

"A barátom arra akar kényszeríteni" - itt a kapcsolat vége.

Gondolom, a kényszerítési szándék előtt volt felvetés, szóbeli utalás, amire te nemlegesen reagáltál. Utána jött a kényszerítés szándéka, ami ha jól értem, még nem megtörtént kényszerítés. Ne várd meg, hogy az legyen, mert ezek szerint a "barátod" nem ért a szóból!

2021. febr. 19. 17:31
 14/22 anonim ***** válasza:
65%
A #9-esnek tökéletesen igaza van, ha feldobja hogy ezért elhagy akkor te hagyd ott de sürgősen. Most komolyan egy ilyen követelőző figurával akarod leélni az életedet??? S ha legközelebb azt mondja b.ál a kutyával mert nézni akarja, vagy sz.d le a főnökét akkor te azt is megteszed mert különben elhagy?
2021. febr. 19. 17:32
 15/22 anonim ***** válasza:
64%

Ne haragudj, ha esetleg megbántalak ezzel, de...

Egy normális kapcsolatban nem kényszerítünk semmi olyat a másikra, amit az nem szeretne, mert TISZTELEM a határait. Nálatok ez megtörtént, sőt, szakítással is fenyegetett, innentől kezdve ez egy korlátozó, bántalmazó kapcsolat, amiből minél előbb ki kell valahogy szabadulnod. Ő nem tisztel téged. Most még csak ennyit kér, de lehet, hogy ha eltöltötök néhány évet még együtt, akkor is szexelni fog majd veled, amikor te azt nem akarod, és úgy fog használni, ahogy akar.

Nem a szex a legfontosabb funkciód egy párkapcsolatban, nem kötelességed teljesíteni semmit, ha te azt nem akarod, és az érzelmi zsarolás a legundorítobb dolog, amivel ilyenkor elő lehet állni. Ez a csávó pontosan tudja, hogy nem maradnál vele sokáig a jelenlegi formádban, úgyhogy zsarol, megfélemlét, módszeresen leépíti az önbizalmadat, amíg te magad fogod a leginkább elhinni, hogy nem érsz semmit és ha ennek a kapcsolatnak vége, akkor nem találsz mást.

2021. febr. 19. 18:05
 16/22 anonim ***** válasza:
67%

Ha ilyen gyerekesen viselkedik, és fenyeget akk nem tisztel téged eléggé.

Ha ezek után te megteszed neki amit akar akk magadra vess.

Nagyon gáz!

2021. febr. 19. 19:18
 17/22 anonim ***** válasza:
53%
Ereszd útjára, és szeress ki belőle mielőbb! Ő úgysem szeret, ha ilyen feltételeket szab.
2021. febr. 19. 20:03
 18/22 anonim ***** válasza:
60%
Én is csak azt tudom írni, hogy jobb ha elgondolkodsz azon, hogy valóban akarsz-e egy ilyen emberrel kapcsolatban lenni. Én azt gondolnám, hogy aki szereti a másikat, az nem kényszerít rá olyan dolgokat, amit nem szeretne és nem fenyegetőzik.
2021. febr. 19. 20:37
 19/22 anonim ***** válasza:
53%
Köpjed a mellkasára aztán többet nem fenyegetőzik. Gyökér a barátod jobban jársz ha elhagyod!
2021. febr. 19. 22:21
 20/22 anonim ***** válasza:
18%
Nyeld le babám, már csak azért is, mert 17 féle vitamin van benne!
2021. febr. 19. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!