Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondanátok ha a pasitok közölné veletek hogy bejön neki az anyukátok?
Figyelt kérdés
2020. máj. 26. 15:18
1/7 anonim válasza:
Attól függ milyen stìlusban mondja. Ha tiszteletteljesen, büszke lennék anyumra. Ha bunkón sértőnek venném.
2/7 Eric Griffin válasza:
Mindenki durván meglepődne és értetlenül állnánk az eset előtt. Egyrészt azért, mert hetero pasiként nehezen álltanék haza pasival. Másrészt, ha meleg lennék és lenne pasim, akkor asszem anyám meglepődne, hogy hirtelen másik kapura is játszik a csávó.
3/7 anonim válasza:
Ilyet nem mondtam senkinek, de kavartam egy csajjal, akivel előtte az anyjával is összejöttem. Tudtak egymásról és nem zavarta őket (leglábbis rövid távon és a félreértések elkerülése végett, nem egy időben).
4/7 anonim válasza:
Uu nekem ez nagyon nem tetszene.. szituációtól függ, de lehet szakítanék is vele..
5/7 anonim válasza:
Ezt nagyon furcsállnám, nem tetszene hogy ilyet mondd. De ez a stílustól függ.
6/7 anonim válasza:
Normalis ember tudja, mi az, amit mondhat, es mi az, amit megtarthat maganak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!