Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosztata vibrátor, ez buz..? Szertném kipróbálni, a barátnőmmel, de nem merem neki mondani, szerintetek gáz? Fiúk milyen érzés?
Figyelt kérdés
2021. febr. 19. 14:59
1/10 Csicuki válasza:
Szerintem nem gaz bár én lány vagyok ha érdekel a dolog beszélj a barátnőddel róla próbáljátok ki
3/10 anonim válasza:
Aki valamit a fenékébe akar férfiként az eléggé buz.
4/10 anonim válasza:
En is igy voltam vele de nyugodtan hozd fel a temat neki
5/10 anonim válasza:
Ha nem egy férfi farka akkor miért lenne b.uzis?
6/10 anonim válasza:
#5 sok emberrel beszélgettem és arra jutottam, hogy ez tabu téma és ezért reagálnak így.
Aki nyitottabb, annak ezzel sincs gondja.
Ha kiszeretnéd próbálni, hozd fel a témát.
Akinek csináltam, sokkal nagyobbat élvezet.
És ha ez lesz az első akkor figyelmesnek kell lennie a barátnődnek.
7/10 anonim válasza:
Normális hetero férfi semmit nem akar a végbelébe. :)
8/10 anonim válasza:
NEM bzis. Ennyi erővel az anális szex is az, mert juj, végbél. Mégis sok hetero pasi vágya.
9/10 anonim válasza:
A prosztataizgató formája elég eltérő a farokhoz képest. Szerintem nem meleg aki használja, mivel a prosztata masszírozása egyszerűen kéjjérzettel jár, hiszen ez a szerv műkòdik, amikor éppen elélvezel.
Érzésre szerintem jó, bár hozzá kell szoknod, hogy érzel magadban valamit és ez nem a kakilásről szól. Ha jól csinálják, az érintés kicsit hasonló, mint amikor orgazmusod van, egyéb izgatás mellett intenzívebb élvezést tapasztalhatasz, viszonylag hamar.
10/10 Ozmi válasza:
Rendszeresen szoktam a barátomat kényeztetni prosztata vibrátorral, nagyon élvezi, sokkal intenzívebb orgazmusa van olyankor, kétszer akkorát spriccel, mint egyébként, amúgy meg full hetero.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!