Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy egy 40 éves pasi nem bírja a napi 2 szexet?
Figyelt kérdés
20 évvel fiatalabb vagyok nála, egyébként, lehet ezért nem vagyunk kompatibilisek. Van olyan nap hogy egyáltalán nincs kedve.2021. febr. 19. 13:49
11/15 A kérdező kommentje:
Most nem értem miért kell belémkötni 😆 Nyilván, a pénz beszél, ~150-et keres, huu mekkora gold digger vagyok. Amúgy meg tanulok és dolgozok is heti pár napot, köszi hogy ennyire érdeklődsz.
2021. febr. 19. 15:16
12/15 anonim válasza:
Szívesen.
De akkor ne csodálkozz, hogy ezeket miért írtam.
13/15 anonim válasza:
Szerintem ez nem korfüggő,legalább is nálam nem! Már elmúltam 40,de még hál isten semmit nem csökkent a libidóm!
14/15 A kérdező kommentje:
Min ne csodalkozzak? Azon, hogy ok nelkul leszolsz hogy en biztos nem csinalok semmit es a penzert vagyok vele, mikozben most cafoltam meg, hogy nincs igy?
2021. febr. 19. 15:32
15/15 anonim válasza:
Felesleges kötekedni, értelmes kérdést tett fel, meg is válaszolták többen. Ennek kétféle oka lehet:
-Alapjában véve ilyen, nincs olyan gyakori szexre igénye. Persze az idő múlásával egyre kevésbé kívánja az ember, de szerintem 14-20 között tombolnak a hormonok , utána már tuti egyén függő.
- munka, felelősség, stressz rengeteget kivesz az emberből ezért nem kívánja ennyire.
Gondolom a fenti kettő kombinációja játszik.
Beszéld meg vele, és fogadd el ha nem szeretne többet. Mást úgysem tudsz csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!