Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy egy 40 éves pasi nem bírja a napi 2 szexet?
A 30as pasik se bírják az ilyesmit:D még a napi 1 szex is a legtöbb pasinak túl sok.
Úgyhpgy vagy keress egy huszonéves srácot akinek még tombolnak a hormonok a testében vagy köss kompromisszumot. Elvégre egy kapcsolat erről is szól. Ha neki heti 2 kell neked meg napi 2, akkor érd be heti 4-5 alkalommal
Én 40 felett vagyok, de a napi 2 még kevés is tud lenni.
Viszont a 36 éves haverom rácsodálkozott, amikor meséltem ilyesmikről. Neki a napi 1 az adagja. Annyit kell neki, de több nem megy.
Sőt, volt olyan barátnőm, aki rácsodálkozott, hogy van igényem többre naponta, mert ilyet még nem tapasztalt.
Tehát inkább egyén függő, de ha a pasid 20 évesen is max kettőt bírt egy nap, akkor most már inkább heti 3-4 lehet az adagja.
Az normális, hogy nem kívánja/nem bírja.
Viszont az már nem , hogy akkor miért van egy 20 éves csajjal aki viszont igényli.
Gyere, cicus, hozzám, majd én megforgatlak rendesen! 😋
18/4,5 a szerszámom.
Én simán meg vagyok sex nélkül is. Viszont, ha van csajom, akkor rajta múlik inkább, hogy mennyit csináljuk. Úgy értem, ha csak abból áll a jelenet, hogy nagyon kívánja és igazából mozdulatlanul fekszik alattam, arra hamar ráunok és egyszerűen nem kívánom őt.
Tovább megyek. Azt is észre vettem, hogy nekem számít a nő kisugárzása. Voltam nagyon szép lánnyal, aki után megfordult mindenki az utcán. De vele nem volt az az igazi. Beszélgetni sem nagyon tudtunk, annyira nem igazán jöttünk ki jól. Most voltam egy ideig egy igazán nagydarab nővel és vele rendesen jó volt minden alkalom, mert valahogy áradt belőle az a kisugárzás. Vele ment a napi egy vagy kettő alkalom is.
Kérdező, te dolgozol valamit, vagy tanulsz esetleg?
Mert ha egyik sem, akkor ne csodálkozz, ha napi 2 szexet igényelsz...
40 évesen munka meg stb mellett nem mindenki igényli a napi 2 szexet...
Ha meg ez a problémád, akkor inkább keress egy korban hozzád közelebb lévő srácot...
De nem akarok neked magyarázni, mert úgysem fogod ezeket megfogadni.
Nyilván a pénz beszél...
Egyébként aki 20 éves fejjel feltesz egy ilyen kérdést, attól sok mindent nem tudok várni.
Kíváncsi vagyok, hogy a kérdező, 40 évesen, munka, házi munkák és gyerek mellett vajon igényelni fogja-e a napi 2 szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!