Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SAMpernatural kérdése:
Szexközben bepisiltek?
Figyelt kérdés
Mármint anatómiailag kb. lehetetlen férfiaknál a merevedés miatt.
De a nők képesek, vagy csak a squirtre?
2021. febr. 19. 11:52
11/18 anonim válasza:
13/18 anonim válasza:
#11-nem mondtál ellent, de ha a cikket elolvasod az is világosan leírja hogy bár orgazmuskor távozhat kis mennyiségű fehéres "váladék" a húgycsőből, de a "zuhatag-szerű" squirting az bizony leginkább vizelet.
14/18 anonim válasza:
Igen, így van erre mondtam hogy nagyrészt vizelet, tehát a 3as válaszolóval értek egyet.
15/18 anonim válasza:
Velem kétszer történt meg; persze nem úgy pisiltem, mint egy versenyló, csak egy kis sugár jött. De azért eléggé szégyelltem magam.
L
16/18 anonim válasza:
15! "persze nem úgy pisiltem, mint egy versenyló" :-))))) Aranyos vagy, de miben különbözik a versenylo pisilése az igáslo pisilésétöl?:-))
17/18 anonim válasza:
A squirting nem vizelet. Rendszeresen van nálam, de az is előfordult már, hogy bepisiltem. Van különbség. Előző például szagtalan, utóbbi meg egyértelműen vizeletszagú volt.
18/18 anonim válasza:
Férfinél sem lehetetlen. Reggel is szoktam pisilni, van, hogy áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!