Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smároltatok már olyan csajjal vagy palival akinek rossz volt a szája íze? Vagy esetleg orál közben éreztetek kellemetlen ízt?
Figyelt kérdés
Van leghátul egy rossz fogam. Már annyira rossz, hogy szerintem kihúzós. De eléggé félek a fogorvosi beavatkozásoktól.. De attól is tartok, hogy emiatt nem kellemetlen-e a másiknak a csókolózás velem.2021. febr. 18. 23:18
1/7 anonim válasza:
Csináltasd meg a fogad. Sajnos elég kiábrándító a szájszag. Főleg ismerkedésnél. Kapcsolatban belefér néha, reggel is érzi az ember a párja szájszagát ébredés után. Viszont ha ismerkedéskor van ilyen gond az eléggé kiábrándító
N
3/7 anonim válasza:
Csináltasd meg, mert gusztustalan a rothadt szag és fog
4/7 anonim válasza:
Figyelj!
Nekem is volt hátul rossz fogam, és én is fostam kihuzatni, de ajánlottak 1 orvost, (fizetős) és megérte.
5 rongy a fog röntgen, a húzás plusz 20 rongy.
Tehat 25 rongy, és többet nem kell parázni.
És esküszöm nem fájt.
Mikor a szájpadlás felé szúrták az érzéstelenítő, az kellemetlen, de utána semmit nem érzel.
Ajánlom...
F
5/7 anonim válasza:
Sok rossz fogam van hátul, de még sose panaszkodott egy srác se hogy rossz lenne csókolózni velem. Imádok amúgy csókolózni, sokat szoktam és elég sok sráccal volt már.
6/7 anonim válasza:
Foghuzasert fizetni? Raadasert ennyit?
7/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ennyi miatt rossz szájíze lehetne valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!