Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durva velem szex közben, változhat még vagy ne erőltessük a kapcsolatunk?
Hosszú lenne mindent elmondani talán így sem lesz rövid de a lényeg az, hogy 2 éve megismerkedtem egy férfival az interneten akit először leráztam.
Nagyon nehéz életem volt és sajnos addig jutottam, hogy véget vetek az egésznek...
Senki nem tudta, hogy öngyilkos akartam lenni és nagyon magamba fordultam, úgy éreztem nincs senkim.
Megint rám írt és én vissza írtam, lelkileg nagyon sokat segített.
Külföldi de itt van vállalkozása és megbeszéltük találkozunk ez sajnos nehezen jött össze így egy évig csak interneten beszéltünk.
Közben meghalt a nagymamám és megint egy nehéz időszakon kellett keresztül mennem.
Egy év után találkoztunk de én akkor vesztettem el a mamát és a családom miatt nagyon el akartam jönni otthonról.
Segített nekem, saját lakását adta oda és munkát is keresett nekem.
Természetesen nem kértem a lakást ingyen és mihelyst tudtam albérletet fizettem neki.
Már az elején tudtam én többet érzek iránta mint barátság és tudtam ő is többet érez de valahogy egyikőnk sem lépett soha.
Tavaly decemberben viszont épp a munkából vitt haza és a kocsiban elmondta ő többet akar mint barátság.
Akkor megcsókolt és talán több is lett volna, de akkor ott nem akartam így kiszálltam a kocsiból, majd haza sétáltam.
Később beszéltünk elmondtam, hogy 25 éves vagyok de még szűz és ezért sem akartam többet az autóban.
Nem kérdezősködött megértette viszont elmondta ő akkor is többet érez mint barátság.
Aztán a szilvesztert együtt töltöttük és nagyon közel kerültünk egymáshoz, én is nagyon le akartam vele feküdni úgy éreztem ennyi idősen mire várok még... de nem úgy sült el a dolog ahogy gondoltam.
Volt benne jó is de maga az aktus része nem igazán...
Nagyon durva volt és erőszakos nem olyan mint egyébként.
Tényleg szeretem mint embert és én sem a barátja akarok lenni de a szex nem megy közöttünk.
Elmondtam én ezt nem élvezem és így nem lehet köztünk semmi azt mondta változtat de második alkalomkor sem tette
Megmondtam több ilyen nem lesz mert nekem ez nem esik jól sőt kellemetlen.
Most is csak azt mondja változtat de nem tudom, hogy tudna e.
Szeretem és nagyon hálátlannak érzem magam mert annyit segített és olyan jó ember de így, hogyan legyünk együtt?
Ráadásul úgy érzem így a barátságunk is tönkre megy...
20.
Már nem élek az ő lakásában, amikor ott éltem pedig fizettem neki mint albérlő.
Nem támogat anyagilag ha erre gondolsz, azt én sohasem fogadtam el pont azért, hogy ilyen szempontból senkinek se tartozzak.
Igaz nagyon sokat segített hisz munkát is keresett anno nekem, de mint ahogy házat úgy munkát is találtam másikat.
Jelenleg a nagymamám által rámhagyott pénzből próbálom alakítani az életem van egy jól fizető állásom így nem szorulok senkire.
Nekem ő az érzelmi támaszom volt, valószínű félre ismertem...
Mint már írtam egyébként mindenben paszolunk Csak az "ágyban" nem így valószínű hosszútávú valódi kapcsolatunk nem lesz...
Nem hiszem, hogy lesz több ilyen alkalom.
Igazából meg ijedtem akkor és elég kellemetlen is volt...
Nem mondom, hogy ezentúl nem beszélek vele de valószínű köztünk semmilyen intim dolog nem fog történi többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!