Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, ha az ex pasitok megkeresne evek mulva hogy reagalnatok?
Kerdes melyik ...
Van aki szeretonek elfogadnek de van aki a hatamkozepere sem kivanok azota sem.
Volt, akivel belementem, és volt, akivel nem...
Úgyis tudod, kivel érdemes és kivel nem.. Röviden ennyi.
Jeleleg is egy régi exemmel találkozgatok. Főként amolyna baráti kapcsolatban de párszor volt köztünk több is (szex még nem). De elég furcsa érzés igazából mert nem véletlenül lett vége a dolognak
A legutóbbi exem friss szakítás, vele ilyen se veled se nélküled dolog van éppen és szexelünk is
Pasiként a "másik oldalon vagyok", de... akivel nem volt annyira szép az elválás azt minek keressem? Nem fog változni az álláspontja azért mert x idő eltelt.
Akivel barátságban tudtunk elválni ott meg miért rontsam el a barátságot?
Egy esetben működött az ex-el néha ez-az... eleve nem volt hosszú időtartamú a dolog, nem voltak túl erős érzések és bár a szex baromi jó volt, de józan fejjel beláttuk hogy nem passzolnánk össze. Vele fordult elő, hogy amikor nem volt egyikőnknek sem senkije akkor időnként...
Szóval bro' legyen tököd, legyél Férfi, NE menj vissza pincsizni az exedhez a p.nciért!
Hát ha az én exem megkeresne akkor felkiáltanék, hogy létezik a multiverzum!!
(Nem volt még pasim.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!