Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány magasabb ilyen 185-190 cm akkor nagyobb is lehet a pinije? Ott már nem kell próbálkozni igaz?
10 es.
Ha tudsz ellenérvelni segítő szándékkal példával akkor megköszönném.
182cm vagyok, lány és nekem az átlagnál rövidebb a hüvelyem, ezt onnan tudom mert mutato ujjal elérem a végét.
Te logikád alapján az alacsony fasziknak kicsi a farkuk, a magasaknak meg nagy de ez nem igy van mindenki tudja.
Mutatóujjal a végét? Örülnék neki de olyan hihetetlen. Nem feltételeznem.
Pedig aki magas annak tuti nagy lengő húspénisze van lába között.
Attól, hogy nem minden magas lánynak nagy a punája, és nem minden törpének kicsi, attól még van összefüggés. Egy nagyobb testhez átlagban nagyobb testrészek tartoznak, ugyanis a test ezekből áll össze. Nyilvàn van olyan magas ember, akinek rövid a lábujja, és alacsony ember akinek nagy a gyomra, de ettől még átlagban a nagyobb embernek arányosan nagyobb mindene. Ez alól a vagina sem kivétel.
A legnagyobb puna amit valaha nyaltam egy velem egy magasságú csajhoz tartozott. Kicsit meg is ijedtem, az előző barátnőmé amit megszoktam sokkal kisebb volt, így sokkoló látvány volt számomra egy kétszer akkora méretű vagina, persze egyben extrém izgalmas is. Van valami elemi állatias energia benne, egy ilyen hatalmas vaginában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!