Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lány magasabb ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány magasabb ilyen 185-190 cm akkor nagyobb is lehet a pinije? Ott már nem kell próbálkozni igaz?

Figyelt kérdés

2021. febr. 17. 21:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Igen, karlie kloss ferjevel egy egyemre jartam, es koztudott volt rola hogy nagyfaszu
2021. febr. 17. 22:28
 12/30 A kérdező kommentje:

10 es.

Ha tudsz ellenérvelni segítő szándékkal példával akkor megköszönném.

2021. febr. 17. 22:32
 13/30 A kérdező kommentje:
Nekem 15/4 cm és nem valami nagy, vékonyka.
2021. febr. 17. 22:33
 14/30 A kérdező kommentje:
Nem lehet hosszan ráülni lovagolni rajta mert kicsúszna.
2021. febr. 17. 22:34
 15/30 anonim ***** válasza:
10%
Igen, már egy 170 cm-es nő is magas, és neki is nagy a pi.nája. Az ilyenekkel nem érdemes foglalkozni. Hajts minél alacsonyabb csajokra!
2021. febr. 17. 23:02
 16/30 anonim ***** válasza:
88%

182cm vagyok, lány és nekem az átlagnál rövidebb a hüvelyem, ezt onnan tudom mert mutato ujjal elérem a végét.

Te logikád alapján az alacsony fasziknak kicsi a farkuk, a magasaknak meg nagy de ez nem igy van mindenki tudja.

2021. febr. 17. 23:02
 17/30 A kérdező kommentje:

Mutatóujjal a végét? Örülnék neki de olyan hihetetlen. Nem feltételeznem.

Pedig aki magas annak tuti nagy lengő húspénisze van lába között.

2021. febr. 17. 23:08
 18/30 anonim ***** válasza:
Ahogy nekünk, magas fiúknak sincs mindig nagy farkunk, ugyanígy a lányoknál sincs összefüggés a punci mérete között. Sőt, hogy a másik végletet említsem, a legtágabb csaj, akivel eddig voltam, 155 cm magas volt csak, teljesen eltűnt benne a farkam.
2021. febr. 17. 23:33
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
A legtágabb barátnőm nekem is egy 150-155 magas lány volt. A legszűkebb egy 170 centis és akinek fájt bizonyos pózban, mert nagy voltam neki, ő valamivel 170 centi felett volt.
2021. febr. 17. 23:51
 20/30 anonim ***** válasza:
67%

Attól, hogy nem minden magas lánynak nagy a punája, és nem minden törpének kicsi, attól még van összefüggés. Egy nagyobb testhez átlagban nagyobb testrészek tartoznak, ugyanis a test ezekből áll össze. Nyilvàn van olyan magas ember, akinek rövid a lábujja, és alacsony ember akinek nagy a gyomra, de ettől még átlagban a nagyobb embernek arányosan nagyobb mindene. Ez alól a vagina sem kivétel.

A legnagyobb puna amit valaha nyaltam egy velem egy magasságú csajhoz tartozott. Kicsit meg is ijedtem, az előző barátnőmé amit megszoktam sokkal kisebb volt, így sokkoló látvány volt számomra egy kétszer akkora méretű vagina, persze egyben extrém izgalmas is. Van valami elemi állatias energia benne, egy ilyen hatalmas vaginában.

2021. febr. 18. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!