Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet izgatja hogy a gatyámba élvezek. Én ezt nem annyira szeretem, hagyjam neki azért néha?
gyakran csinálja h nyilvános helyen, vagy akár itthon tv-zés közben, elkezd simogatni ott, vagy az ölemben ül, de előtte még felizgat amennyire csak tud.. és egyszerűen nem bírok magammal elélvezek
egy ideig magamat okoltam érte h túl hamar elsülök, de legutóbb elárulta h ő direkt csinálja ezt, mert izgatja - valamiért, ő se tudja miért..
szóval, én ezt azért egy kicsit utálom, aki átélt már ilyet az tudja h milyen gáz foltos gatyával rohanni a fürdőbe, de arra gondoltam h olyan nagy bajom nem lesz belőle, és hogy így nagyobb esélye van h én is megkérjem erre-arra...
Hű mekkora probléma hogy a csajod el akar élveztetni.
Ő megteszi neked ami a te hülye vágyad? na akkormeg?
Ez speciel engem is izgat,jó érzés ha tudom hogy nem kell sokat csinálnom ahhoz hogy a srác megelégedjen velem.
Ha zavar akkor szólj neki,meg ha nyilvános helyen csinálja akkor mond neki hogy azt inkább ne mert nem csak neked lehet kínos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!