Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Kölcsönadnátok a feleségeteket egy üzletembernek egyetlen éjszakára 20 millió forintért?
Figyelt kérdés
2021. febr. 15. 19:12
21/32 anonim válasza:
Szerintem itt a válaszolók többsége- beleértve engem is- poénra veszi a választ. Felesleges indulatosan kezelni a másik feltételezett válaszát, hiszen adott helyzetben meg sem fontolnánk a választ.
- Nézd kicsim! 20 milla az 20 milla! Ebből végre felújíthatjuk a lakást, elmehetünk arra a fura nevű szigetre(szeselle) na meg legalább lesz egy kis változatosság a szerelmi életünkben.
22/32 anonim válasza:
Nem kérdezném
meg hogy elenged e mennék én magamtól!!😉😉
De nekem nem kéne egy fillér sem csak jót szexeljünk!!
23/32 anonim válasza:
Igen, de akkor utána maradjon is ott nála, hozzám már ne jöjjön vissza. Nem kevés pénz 20 milla, de ha tényleg szeretsz valakit akkor 200-ért sem adnád "kölcsön", ha meg igen akkor meg nem szereted.
24/32 anonim válasza:
Nem vagyok nős, de az üzletembernek ezt nem árulnám el. Az élettársammal megbeszélném és ha ő benne van, akkor igen. (Kérdés, hogy a 20 millából mennyit adna nekem, mert ugye én semmit nem teszek, azon kívül, hogy rábólintok.) :)
25/32 anonim válasza:
Nem! A rabszolgaság ideje nálunk lejárt! Az ember nem árucikk többé! Nekünk nincs árunk😌
28/32 anonim válasza:
Igen, de csak úgy, hogy beszállnák én is. Vagy legalább nézném.
29/32 anonim válasza:
Ha euró akkor igen ;) kérdés nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!