Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Kölcsönadnátok a feleségeteket egy üzletembernek egyetlen éjszakára 20 millió forintért?
Ajánlom a Kérdezőnek és minden hozzászólónak a Tisztességtelen ajánlat című filmet, ami pont erről szól (nem tudom, ez a film adta-e a kérdéshez az ihletet).
Csak ott Robert Redford, 1 millió dollárt ajánl a szereplő feleségének, ami ugye 15x több pénz, mint 20 millió Ft.
Nem lövöm le a poént, de azt a sztem mindenki érzi a lelke mélyén aki szereti a másikat, h ilyen ajánlatba bele menni, nem jó ötlet. Még ha nagyon kell a pénz, akkor is.
Mivel nem tárgy és így nem a tulajdonom így nem tudnám kölcsönadni.
Aztán, hogy a kérdés elméleti szintű, így elméletileg van 20 milka, gyakorlatilag meg egy strici és a egy k va.
Beindult a bagdadi piac! Eladni az asszony akár 2 tevéért!
Sok szánalmas pasi! 🙂
Gondoljatok mar bele... mar akinek van egy szeretitek a felesegeteket es viszont...
Normalis dolog lenne, mint egy kalapácsot "kolcsonadni" a szomszedodnak.... "csinalj amit akarsz vele csak perkalj".
Mert szerintem nem es a penz nem minden. Sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!