Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha a pasitok szereti magát maszti közben análisan is izgatni, vagy épp benneteket kér meg erre szex közben, hogy viszomyultok a témához?
Elítitek vagy ahogy a nőknek jól esik az anál szex, a pasik miért ne csinálhatnák?!
Megjegyzem, ettől a pasi meg 100% Hetero!!
Az ilyen szubmisszív jellegű dolgok, ahol a férfi a behatolást elszenvedő fél, férfiatlanok, b-zisak.
Szóval hiába hiszed magad 100% heteronak, a többségnek akkor is az lesz a véleménye rólad, hogy buzogány vagy.
A volt barátom hasonló volt, ő is szerette néha análisan izgatni magát maszti közben. Szerintem ez teljesen normális, ugyanis az a terület tele van idegvegzodesekkel, na meg a prosztata is ott van, így az orgazmus sokkal intenzívebb tud lenni. Beszéltünk róla, és ha megkért volna én benne lettem volna hogy izgatom így is, egy idő után. Azért nekem is lelkileg fel kellett volna készülni erre, hogy nekem is komfortos legyen. De ezen kívül ez nekem tök oké volt :))
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!