Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi, aki szereti ha a nő análisan izgatja?
én már csináltam pasinak, ő szerette volna én meg kivancsi voltam. ha szeretné akkor ujjazd finoman, de nyelvvel is izgathatod
24/L
a prosztatáját csak igy tudod izgatni. es nem ferfitol kerte hanem toled, semmi homo nincs ebben. nagyon nagy orgazmust lehet okozni nekik így:) biztos kivancsi milyen erzes ez, ha neked belefér nincs vele baj. ha nem szeretnéd,akkor viszont szólj neki
1.voltam
Jajj, ne hagyd magad eltéríteni a többi válasz miatt!
Nagyon sok olyan pasi van, aki élből elutasítja ezt, mert bu.zis. Sokan viszont szeretik, ott van a prosztata, nagyon érzékeny terület.
Lehet kívülről finoman nyalogatni a környékét (gát), ujjaddal kívülről nyomni, finoman ujjazni. Ha hosszú a körmöd, könnyen megsértheted. Vannak picike vibrátorok, azzal isteni nekik.
Nem tudom, hogy miért akarod őt keretek közé szorítani? A lényeg, hogy élvezzétek, nem?
Ne gondold túl... köpj rá, ujjazd meg, miközben szopod és leborul eléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!