Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM tapasztalatok?
Lany vagyok, szovsl inkabb ferfiak valasza erdekelne, akik dominansak.
Igazabol minden erdekelne.
Mennyire volt konnyu, vagy eppen nehez ilyen lanyt talalni, miert szerettek dominalni, mennyire teszi ki ez a dolog a napjaitok reszeit stb
Amire én szeretek, nem egy túl extrém dolog, de nehéz rá találni lányt.
Hogy miért szeretem? Erre nem tudnék válaszolni. Bejön, és kész.
találni könnyű, de mint párkapcsolatnál, megfelelő partnert találni nem annyira egyszerű azért
szeretem az odaadó engedelmes partnert és partner függő mennyire adja át magát, volt amikor elég sokat kitett ez a dolog
Mennyire könnyű nem BDSM partnert találni aki "jó"? Ha jól tudsz kommunikálni, van kisugárzásod, stílusod - meg szemed észrevenni - akkor lehet, amúgy nem. Nem mindegy a sorrend, azt csak a műdomocskák hiszik hogy megnézik videón és húúúúú mekkora domok lettek. A jó dom először Férfi és csak utána minden más.
Mennyire teszi ki? A szeánszoknak nagyon, a mindennapi életben nem, a Férfi nem egy akaratos hisztigép, meg nem is egy agresszív intoleráns barom.
Mint minden esetben itt is nehéz jó partnert találni. Azt tapasztaltam hogy sokaknak kimerül egy kis hajhúzásban és fenékpaskolásban a BDSM, és ha már ezt szeretik akkor ők már magukat erős BDSM-eseknek sorolják. Pedig ez ennyél kicsit sokrétűbb dolog.
Párt találni nehéz, főleg jót, alkalmiba könnyű belemenni, de ott rendszerint nem lehet megélni rendesen, komoly kapcsolatban meg nem így keresel az elején. Szerintem az a jó szub aki tisztában van a vágyaival, elég inteligens van fantáziája és meg is merti mondani ha valamit kitalál. Egy jó kapcsolatban ez is kétoldalú dolog, és nem csak arról szól, hogy a szub ki van kötözve, megcsapkodod majd megdugod rá nem is figyelve.
Azért szeretem, mert attól érzem jól magam ha irányíthatom a körülöttem lévő dolgokat, ha minden úgy működik ahogy azt én akarom.
Nálam főleg a szexuális életemben jön elő, a hétköznapokban annyi hogy határozottan viselkedek a partnereimmel.
A BDSM mindenkinek mást jelent. Az a jó, amikor hasonló igények két pólusa jelenik meg. Sajnos jól működő specifikus társkeresőt még nem találtam erre, de sokan félnek is felvállalni az ilyen irányú vágyaikat.
Az alap szerintem mindig egy minőségi párkapcsolat, ahol adott a két fél között a bizalom, és ismerik egymás érzéseit, vágyait. Nagyon fontos, hogy ismerjék azokat a kereteket, ami mind a két félnek jó. Bizonyos értelemben a domináns fél szolgálja az alárendeltet, hiszen bár a domináns azt csinál, amit akar, mégis pontosan annyit fog csinálni, hogy a sub élvezze.
A BDSM önmagában egy betűszó, és milyenki más arányban szereti. Van ahol a kikötözés a hangsúlyos, a többi pedig finomabb. Van ahol a dominancia/alárendeltség viszony az erősebb, de a kötözés vagy fájdalom okozása ritkább, mert nem az náluk a lényeg. Van ahol a szado-mazo rész az erősebb, tehát a mazo fél, a fájdalmat kedveli inkább, de nem igazán szeret alárendelt lenni, bár ez talán ritkább. Ezeket bármilyen arányban lehet vegyíteni. A lényeg, hogy mind a két félnek jó legyen.
Ritka, amikor a hétköznapok is erről szólnak, sokszor egy párkapcsolatban és munkája során erős félből lesz az alárendelt.
Én azt szeretem, amikor a két fél egyenlő, és amit tesznek az közös döntés, a nő önálló, nem kell minden apróságban a segítségem, vagy döntésem, de azért férfiként utat tudok mutatni, és kicsit támaszkodnak rám amikor szükséges.
BDSM játékoknál rendkívül jó érzés a másik bizalmát érezni, látni az odaadást, az alárendelt fél sorsába való beletörödését. Az apró, vagy épp nagyobb rezdüléseket, szemébe nézni, és látni a fájdalmat, de mellette a szeretet is. Már az iz izgató, amikor készülődik, majd átadja magát, a sorsát a kezembe. Valami ilyesmi, de nehéz ám szavakkal jól leírni.
Neked mi tetszik, mi az ami izgat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!