Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban ez hogy működik?
Figyelt kérdés
Minden alkalommal előkerül egy szép fehérnemű, combfix, stb., vagy valami apróbb meglepetés? Vagy csak simán szex és ennyi?
N
2021. febr. 15. 00:07
1/6 anonim válasza:
hát telefonszám csere... megbeszélt időpontok vagy spontán sms / hivás
amúgy minek kéne minden alkalommal egy fehérnemű ?
ha siettek, mert csak 1 menetre van idő akkor lehet pucéran fogad ...
2/6 anonim válasza:
Lehet az egy jó jatékszer is vagy szerepjáték!
3/6 anonim válasza:
Nem kerül elő, de van amikor igen. Egy normál kapcsolatban sem, pontosabban esete válogatja. Ahogy ott sincs etalon hogy zajlik, úgy szexkapcsolatban sem lesz. Ha meg akarod vele lepni a partnered akkor csak bátran, valószínűleg nem fog tiltakozni ellene :) (ettől még ha randira mész legyél csinos, igényes)
4/6 anonim válasza:
Nekünk volt hogy 10percünk volt összesen. Csak nadrág le aztán ment a dolog. Volt hogy egész éjjel szexektünk, mindenféle segédeszközzel.
5/6 anonim válasza:
Nem mindig van meglepi. A helyzet hozza
6/6 anonim válasza:
Ha előre megvolt beszélve, hogy jön, akkor már szexi fehérneműben vagy valami szexi szerepjátékos szerkóban vártam az ajtóban. De ez ritka volt, leginkább spontánok voltunk. Mentem a városban, előttem smárolt egy pár, rámjött a szexelhetnék, felhívtam, ráért, 5 perc múlva ott voltam, ő is így működött. Volt, hogy összefutottunk a tescoban bevásárlás közben, lementünk a mellette lévő dunapartra, szexeltünk, aztán mentünk a dolgunkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!